Webmaster Destek Forumu

Yarınların için bir şey yapmazsan, ölene dek Alarm kurmaya mahkumsun !
İletişim
  • Webmaster forumu olarak, web geliştirme ve dijital pazarlama gibi konularda bilgi paylaşımı yapabileceğiniz webmaster sitesi ve freelancer forumu kategorilerimizle size en iyi deneyimi sunuyoruz! katılım ve kullanım tamamen Ücretsizdir!

Gül Kara yazdı: Yapay Zekânın önerisi: Dünyayı ve insanlığı eğitim kurtaracak

Na

Forum Üyesi
Google ile ilk tanıştığım an, aklımdan ilk geçenler, artık sorularıma cevap alabileceğim harika bir platformun olmasıydı. Sonra bu tür teknolojiler geliştikçe mesleğim gereği kıymetli evrakta sahtecilik, nitelikli dolandırıcılık, kara para aklama yöntemleri vb. bazı eğitimler almaya başladım. Olacakları fark etmek ve gereken tedbirleri önceden almak için verilen eğitimlerde, teknolojinin amacından saptırıldığında çok tehlikeli bir hâle dönüşebileceğini gördüm.

Yapay zekâya “insanlığı yok et komutu” verilmiş ve neler yapabileceği test edilmiştir. Niçin önemli bir gelişme yaşandığında aklımıza ilk olarak en kötü senaryolar gelir hep? Acaba varlığımızı savunma mekanizmasının etkisiyle mi bu şekilde düşünüyoruz? Yapay zekânın insanlığı yok etmek için neler yapabileceğini okuduğumda, aklıma yapay zekâya tam tersini sormak geldi. Yazılarımda gereken noktalarda tersten bakma yöntemini kullanırım. “Ya öyle değil de tam tersi bir durum, görüş, olay olsaydı sonuçlar ne olurdu?” sorusunu sorarım kendime.

Köşe yazısının tamamını aşağıdaki linkten okuyabilirsiniz.​

Webmaster Forumları

Webmaster forumu arayanlar için en doğru adreslerden biri olan sitemiz, geniş içerik yelpazesiyle webmaster dünyasına dair her türlü ihtiyacınıza cevap vermektedir. Xenforo destek hizmetlerimizden faydalanabilir, ücretsiz scriptler ve ücretsiz backlink olanaklarından yararlanabilirsiniz. Sitemiz ayrıca, SEO çalışmaları yapmak isteyenler için en kapsamlı SEO forumları arasında yer almaktadır.

Webmaster Forumu

Sitemizde makale satışı, link değişimi, web site tanıtımı gibi işlemleri güvenle gerçekleştirebilirsiniz. Özellikle tanıtım yazısı ile sitenizin görünürlüğünü artırabilir, geniş kitlelere ulaşabilirsiniz. Ayrıca, sosyal medya uzmanlarına yönelik özel bir sosyal medya forumu ile dijital dünyada fark yaratmak isteyen herkesin buluşma noktasıyız.

Katılım sağlamak ve bilgi paylaşımında bulunmak için türkçe webmaster forumları arasında en iyisi olan platformumuzda siz de yerinizi alın!