Webmaster Destek Forumu

Yarınların için bir şey yapmazsan, ölene dek Alarm kurmaya mahkumsun !
İletişim
  • Webmaster forumu olarak, web geliştirme ve dijital pazarlama gibi konularda bilgi paylaşımı yapabileceğiniz webmaster sitesi ve freelancer forumu kategorilerimizle size en iyi deneyimi sunuyoruz! katılım ve kullanım tamamen Ücretsizdir!

Gürsel Tekin: Genel başkanım Kılıçdaroğlu’na kırgınım

enky

Forum Üyesi
Karar TV’de Elif Çakır ve Yıldıray Oğur’ın konuğu CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin’di. Tekin gündeme dair değerlendirmelerde bulundu.

CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, programın bir bölümünde, “Genel başkanıma kırgınım” diyerek CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na kırgın olduğunu belirtti.

Tekin sözlerinin devamında, “Abi kardeşi ilişkilerinde olur böyle. Yetkisi yok, etkisi yok. Böyle laflar olur mu? Mal mı paylaşmışım ne demişim? Sayın Genel Başkan demedi mi? Evladım bir izleyin; bana getirin diye. Kaldı ki benim bu konudaki hassasiyetimi en iyi bilen o. Sayın genel başkanımızın etrafında şu anda caka atanlara söylüyorum. Dersim meselesinde genel başkanın yanında tek bir kişi vardı. O da Gürsel Tekin. Bu dönem Baykal dönemi aman ha siyasetimi riske sokmayayım mı dedim? Hayır aslanlar gibi gittim yanında durdum. Benden mevsimlik bir şey bekleyemezsiniz. Bunu en iyi sen bilirsin sayın genel başkan.” dedi.

Webmaster Forumları

Webmaster forumu arayanlar için en doğru adreslerden biri olan sitemiz, geniş içerik yelpazesiyle webmaster dünyasına dair her türlü ihtiyacınıza cevap vermektedir. Xenforo destek hizmetlerimizden faydalanabilir, ücretsiz scriptler ve ücretsiz backlink olanaklarından yararlanabilirsiniz. Sitemiz ayrıca, SEO çalışmaları yapmak isteyenler için en kapsamlı SEO forumları arasında yer almaktadır.

Webmaster Forumu

Sitemizde makale satışı, link değişimi, web site tanıtımı gibi işlemleri güvenle gerçekleştirebilirsiniz. Özellikle tanıtım yazısı ile sitenizin görünürlüğünü artırabilir, geniş kitlelere ulaşabilirsiniz. Ayrıca, sosyal medya uzmanlarına yönelik özel bir sosyal medya forumu ile dijital dünyada fark yaratmak isteyen herkesin buluşma noktasıyız.

Katılım sağlamak ve bilgi paylaşımında bulunmak için türkçe webmaster forumları arasında en iyisi olan platformumuzda siz de yerinizi alın!