enky
Forum Üyesi
Karar TV’de Elif Çakır ve Yıldıray Oğur’ın konuğu CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin’di. Tekin gündeme dair değerlendirmelerde bulundu.
CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, programın bir bölümünde, “Genel başkanıma kırgınım” diyerek CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na kırgın olduğunu belirtti.
CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, programın bir bölümünde, “Genel başkanıma kırgınım” diyerek CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na kırgın olduğunu belirtti.
Tekin sözlerinin devamında, “Abi kardeşi ilişkilerinde olur böyle. Yetkisi yok, etkisi yok. Böyle laflar olur mu? Mal mı paylaşmışım ne demişim? Sayın Genel Başkan demedi mi? Evladım bir izleyin; bana getirin diye. Kaldı ki benim bu konudaki hassasiyetimi en iyi bilen o. Sayın genel başkanımızın etrafında şu anda caka atanlara söylüyorum. Dersim meselesinde genel başkanın yanında tek bir kişi vardı. O da Gürsel Tekin. Bu dönem Baykal dönemi aman ha siyasetimi riske sokmayayım mı dedim? Hayır aslanlar gibi gittim yanında durdum. Benden mevsimlik bir şey bekleyemezsiniz. Bunu en iyi sen bilirsin sayın genel başkan.” dedi.