Webmaster Destek Forumu

Yarınların için bir şey yapmazsan, ölene dek Alarm kurmaya mahkumsun !
İletişim
  • Webmaster forumu olarak, web geliştirme ve dijital pazarlama gibi konularda bilgi paylaşımı yapabileceğiniz webmaster sitesi ve freelancer forumu kategorilerimizle size en iyi deneyimi sunuyoruz! katılım ve kullanım tamamen Ücretsizdir!

Hakkari'de ilginç olay! Balıkların arasından çıkanı görünce şoke oldu: İlk kez karşılaştım

alcnpktn

Forum Üyesi
68e6121db825a93f99006e96.jpg

İlçede ikamet eden Mücahit Özaras, evinde pişirmek üzere çarşıdan birkaç kilo balık satın aldı. Balıkları poşete koyarak evine getiren Özaras, balıkları boşalttığı sırada aralarında daha önce görmediği farklı bir hayvan türüyle karşılaştı. Durumu hemen araştırmaya koyulan Özaras, çıkan canlının denizatı olduğunu öğrendi.

İlginizi Çekebilir

“İLK DEFA DA OLSA BU CANLIYI GÖRMÜŞ OLDUK”

Gördüğü manzaraya oldukça şaşıran Mücahit Özaras, ilk kez böyle bir canlıyla karşılaştığını ifade ederek, "Çarşıdaydım, eve dönerken satılan balıkları gördüm, çok güzel görünüyorlardı. Hemen birkaç kilo alıp eve getirdim. Hazırlık yapmak için poşetten döktüğüm an bu tür çıktı. Araştırdığımda ise denizatı olduğunu öğrendim. Bazen önümüze ne geleceği belli olmuyor. İlk defa da olsa bu canlıyı görmüş olduk" dedi.

Ünlü isimlere şok operasyon! İşte tam liste: Hadise, Berrak Tüzünataç, Demet Evgar, Birce Akalay...

68e6122ab825a93f99006e98.jpg

Denizatlarının ılıman ve tropikal bölgelerdeki deniz habitatlarında yaşadığı, genellikle sığ sularda deniz yosunları, deniz çayırları, mangrov kökleri ve mercan resifleri arasında bulundukları biliniyor. Bazı türler, okyanustan daha az tuzlu sulara dayanabildikleri için haliçlerde de yaşayabiliyor.

Normalin 7 misli fazla! Güllü'nün ölümünde ilaç detayı: 'Pencerenin önü hiç dağılmamış'

Webmaster Forumları

Webmaster forumu arayanlar için en doğru adreslerden biri olan sitemiz, geniş içerik yelpazesiyle webmaster dünyasına dair her türlü ihtiyacınıza cevap vermektedir. Xenforo destek hizmetlerimizden faydalanabilir, ücretsiz scriptler ve ücretsiz backlink olanaklarından yararlanabilirsiniz. Sitemiz ayrıca, SEO çalışmaları yapmak isteyenler için en kapsamlı SEO forumları arasında yer almaktadır.

Webmaster Forumu

Sitemizde makale satışı, link değişimi, web site tanıtımı gibi işlemleri güvenle gerçekleştirebilirsiniz. Özellikle tanıtım yazısı ile sitenizin görünürlüğünü artırabilir, geniş kitlelere ulaşabilirsiniz. Ayrıca, sosyal medya uzmanlarına yönelik özel bir sosyal medya forumu ile dijital dünyada fark yaratmak isteyen herkesin buluşma noktasıyız.

Katılım sağlamak ve bilgi paylaşımında bulunmak için türkçe webmaster forumları arasında en iyisi olan platformumuzda siz de yerinizi alın!