Webmaster Destek Forumu

Yarınların için bir şey yapmazsan, ölene dek Alarm kurmaya mahkumsun !
İletişim
  • Webmaster forumu olarak, web geliştirme ve dijital pazarlama gibi konularda bilgi paylaşımı yapabileceğiniz webmaster sitesi ve freelancer forumu kategorilerimizle size en iyi deneyimi sunuyoruz! katılım ve kullanım tamamen Ücretsizdir!

İstanbul Valiliği, kentin kurtuluşunun 102. yıl dönümünü kutladı

alcnpktn

Forum Üyesi
68e3804b9e53be11e086882b.jpg

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan programa Vali Davut Gül'ün yanı sıra İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkan Vekili Nuri Aslan ve 1. Ordu Komutanı Orgeneral Bahtiyar Ersay da katıldı.

Törende konuşan Gül, İstanbul'un işgal sürecinin yaklaşık 5 yıl sürdüğünü belirterek, "Bu süreçte milletimizin kararlılığı, vatandaşlarımızın birlik, beraberlik ve kardeşlik ruhu, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün liderlik etmesi vesilesiyle İstanbul'umuz işgalden kurtulmuş oldu." dedi.

İlginizi Çekebilir

Vali Gül, Türk milletinin bağımsızlık ruhunu hiç kaybetmediğine dikkati çekerek, şunları kaydetti:

"Bizim her sıkıntılı dönemde mutlaka kendi içimizdekilere hem dışarıdakilere verdiğimiz bir mesaj var. O da, bu millet asla esir olmadı ve esir olmayacak. Günübirlik sıkıntılar çekilse bile günün sonunda yüzyıllardır milletimizin o bağımsızlık ruhu bir şekilde ortaya çıkıyor. Al bayrağımızın dalgalandığı, milletimizin inançlarını özgürce yaşadığı ve bu anlamda bağımsızlığını dosta düşmana ilan ettiği bir ortamda devam etmiş oluyor. Bütün şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Gazilerimize sağlık, sıhhat, afiyetler diliyorum."

İBB Başkan Vekili Aslan ise Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının kanlarını ve canlarını ortaya koyarak işgalden kurtardığı İstanbul'a en iyi hizmeti sunmanın en büyük sorumluluğu olduğunu kaydetti.

Program kapsamında "6 Ekim İstanbul'un Kurtuluşu" temasıyla düzenlenen resim ve şiir yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri takdim edildi.

Öğrenci Arif Beyarslan'ın kendisine birincilik kazandıran şiiri okuduğu etkinlik, İBB'nin mehter takımının gösterisiyle sona erdi.

Merhum Şükrü Naili Paşa'nın Edirnekapı Şehitliği'ndeki kabrinin ziyaret edildiği etkinlik kapsamında, öğle vakti Eyüpsultan Camisi'nde hatim programı düzenlenecek.

Son dakika... Güllü'nün ölümünde tüm detaylar: Kızının ifadesi ortaya çıktı! Savcı son noktayı koydu

Webmaster Forumları

Webmaster forumu arayanlar için en doğru adreslerden biri olan sitemiz, geniş içerik yelpazesiyle webmaster dünyasına dair her türlü ihtiyacınıza cevap vermektedir. Xenforo destek hizmetlerimizden faydalanabilir, ücretsiz scriptler ve ücretsiz backlink olanaklarından yararlanabilirsiniz. Sitemiz ayrıca, SEO çalışmaları yapmak isteyenler için en kapsamlı SEO forumları arasında yer almaktadır.

Webmaster Forumu

Sitemizde makale satışı, link değişimi, web site tanıtımı gibi işlemleri güvenle gerçekleştirebilirsiniz. Özellikle tanıtım yazısı ile sitenizin görünürlüğünü artırabilir, geniş kitlelere ulaşabilirsiniz. Ayrıca, sosyal medya uzmanlarına yönelik özel bir sosyal medya forumu ile dijital dünyada fark yaratmak isteyen herkesin buluşma noktasıyız.

Katılım sağlamak ve bilgi paylaşımında bulunmak için türkçe webmaster forumları arasında en iyisi olan platformumuzda siz de yerinizi alın!