Webmaster Destek Forumu

Yarınların için bir şey yapmazsan, ölene dek Alarm kurmaya mahkumsun !
İletişim
  • Webmaster forumu olarak, web geliştirme ve dijital pazarlama gibi konularda bilgi paylaşımı yapabileceğiniz webmaster sitesi ve freelancer forumu kategorilerimizle size en iyi deneyimi sunuyoruz! katılım ve kullanım tamamen Ücretsizdir!

Kabine Toplantısı sona erdi! Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamalarda bulunuyor

alcnpktn

Forum Üyesi
68daaf7dde7b8a5d209acdef.jpg

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından satır başları şu şekilde:Aziz milletim, değerli basın mensupları, sizleri en kalbi duygularımla, hürmetle, muhabbetle selamlıyorum. 81 vilayetimizin yanı sıra dünyanın farklı ülkelerinde bizleri takip eden tüm vatandaşlarımı buradan saygıyla selamlıyorum. Sözlerimin hemen başında, dün ebediyete irtihal eden Türk Edebiyatı'nın velut kalemlerinden şair, yazar, mütefekkir Yavuz Bülent Bakiler Bey'i bir kez daha rahmetle iade ediyor, ailesine ve sevenlerine sabrı cemil diliyorum. Cenab-ı Allah cennetiyle, cemaliyle inşallah müşerref eylesin diyorum. Değerli arkadaşlar, 3 haftalık aradan sonra yaptığımız kabine toplantısında gündemimizde yine iç ve dış politikaya dair kritik konular vardı. Bunlara geçmeden önce sizlere son 3 haftada gerçekleştirdiğimiz önemli programlarımızın kısa bir özetini yapmak istiyorum.

15 Eylül'de Katar'ın başkenti Doha'da düzenlenen İslam İşbirliği Teşkilatı Arap Ligi Olağanüstü zirvesine katıldık. Orada Filistin'in yanı sıra Lübnan, Yemen, İran, Suriye ve son olarak Katar'a saldıran İsrail karşısında ortak tavır almanın önemine işaret ettik. Ziyaretimiz, dostumuz, kardeşimiz ve müttefikimiz Katar'la dayanışmamızı göstermek açısından da manidardı. 17 Eylül'de ise Dışişleri Bakanlığımızın yeni yerleşkesinin temellerini attık. İki yıl içinde tamamlanması planlanan projeyle hariciye teşkilatımızı 334.500 m² kapalı alana sahip modern, işlevsel ve çevre dostu bir yerleşkeye kavuşturacağız. 18 Eylül'de şehit yakınlarımız, gazilerimiz ve gazi yakınlarımızın kamu kurumlarına yerleştirilmesi kura törenini icra ettik. Çektiğimiz kuralarla 630 kardeşimizin daha kamuya atamasını yaptık. Böylece kamu kurumlarımızda istihdam ettiğimiz şehit yakını, gazi ve gazi yakını sayımız 51.947'e yükseldi. Yeni atamalarımızın bir kez daha hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyor. Göreve başlayan kardeşlerime yüce Allah'tan başarılar diliyorum. 19 Eylül'de Türkiye Kooperatifler Buluşması'nda 2025-2029 Türkiye Kooperatifçilik Strateji ve Eylem Planı'nın tanıtımını yaptık. Buluşmada kooperatiflerimiz için yeni müjdelerimizi paylaştık. Geçtiğimiz yıl kooperatiflerimizin yararlanabileceği destek kalemlerinde iki kat artış yapmıştık. Bu yıl destek tutarını iki buçuk katına çıkardık. Aynı şekilde makine, ekipman ve demirbaş alım desteğini 400 bin liradan 1 milyon liraya, sergi ve fuar katılım desteklerini 60 bin liradan 150 bin liraya yükselttik. Nitelikli personel istihdamı desteğini ise bir kişi için yıllık 204 bin liradan 266 bin liraya, iki kişi için 408 bin liradan 532 bin 800 liraya çıkardık. Bunların da hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum.

ABD Başkanı Trump Beyaz Saray'da Netanyahu ile bir araya geldi
TBMM Başkanı Kurtulmuş Budapeşte'de Macaristan Başbakanı Orban ile bir araya geldi

Webmaster Forumları

Webmaster forumu arayanlar için en doğru adreslerden biri olan sitemiz, geniş içerik yelpazesiyle webmaster dünyasına dair her türlü ihtiyacınıza cevap vermektedir. Xenforo destek hizmetlerimizden faydalanabilir, ücretsiz scriptler ve ücretsiz backlink olanaklarından yararlanabilirsiniz. Sitemiz ayrıca, SEO çalışmaları yapmak isteyenler için en kapsamlı SEO forumları arasında yer almaktadır.

Webmaster Forumu

Sitemizde makale satışı, link değişimi, web site tanıtımı gibi işlemleri güvenle gerçekleştirebilirsiniz. Özellikle tanıtım yazısı ile sitenizin görünürlüğünü artırabilir, geniş kitlelere ulaşabilirsiniz. Ayrıca, sosyal medya uzmanlarına yönelik özel bir sosyal medya forumu ile dijital dünyada fark yaratmak isteyen herkesin buluşma noktasıyız.

Katılım sağlamak ve bilgi paylaşımında bulunmak için türkçe webmaster forumları arasında en iyisi olan platformumuzda siz de yerinizi alın!