• Webmaster forumu olarak, web geliştirme ve dijital pazarlama gibi konularda bilgi paylaşımı yapabileceğiniz webmaster sitesi ve freelancer forumu kategorilerimizle size en iyi deneyimi sunuyoruz! katılım ve kullanım tamamen Ücretsizdir!

Kayseri OSB’den arama kurtarma atağı

DeviL

Forum Üyesi
Kayseri Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü, Kahramanmaraş Pazarcık merkezli yaşanan 7,4’lük büyük deprem sonrasında arama kurtarma ve yardım çalışmalarına katkı sunmak için hazırlıklarını tamamladı.

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA) Kayseri OSB Başkanı Mehmet Yalçın, çok sayıda vatandaşın yaşanan büyük depremden etkilendiğini ve Kayseri OSB olarak arama kurtarma ve yardım çalışmalarına katkı sunmaya başladıklarını söyledi. Başkan Yalçın, öncelikli olarak Kayseri OSB İtfaiyesi’nde 7 personel ve 2 araçtan oluşan bir ekibin Kahramanmaraş’ta AFAD ekiplerine destek olmak için yola çıktığını belirtti.

Yaşanan depremin çok büyük bir alanı etkilediğine dikkati çeken Başkan Yalçın, depremden etkilen vatandaşlarımıza yardım etmek isteyen başta Kayseri OSB Sanayicilerimiz olmak üzere herkesin AFAD koordinasyonunda yardımlarını yapması gerektiğini vurguladı.

Başkan Yalçın, “Kayseri OSB sanayicisini böyle büyük bir deprem karşısında ihtiyaç duyanlara yardım eli uzatması çağrısında bulunuyoruz. Sanayicilerimiz tarafından yapılacak ayni ve nakdi yardımların koordinasyonunun sağlanabilmesi bakımından Kayseri OSB’nin 03523211100 numaralı telefonundan ve sosyal medya hesaplarından bilgi alınabilecektir” dedi.

Başkan Yalçın, “Kayseri gibi birçok ilimizde hissedilen 7.4 büyüklüğündeki deprem ve sonrasında meydana gelen artçı sarsıntılarda hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Yüce Allah’tan rahmet, yaralanan vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Milletimize geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Yüce Allah bir daha böyle bir afet göstermesin” şeklinde konuştu.

Başkan Yalçın, Kayseri OSB olarak ellerinden gelen her şekilde depremzedelere yardımda bulunacaklarını da sözlerine ekledi.

Webmaster Forumları

Webmaster forumu arayanlar için en doğru adreslerden biri olan sitemiz, geniş içerik yelpazesiyle webmaster dünyasına dair her türlü ihtiyacınıza cevap vermektedir. Xenforo destek hizmetlerimizden faydalanabilir, ücretsiz scriptler ve ücretsiz backlink olanaklarından yararlanabilirsiniz. Sitemiz ayrıca, SEO çalışmaları yapmak isteyenler için en kapsamlı SEO forumları arasında yer almaktadır.

Webmaster Forumu

Sitemizde makale satışı, link değişimi, web site tanıtımı gibi işlemleri güvenle gerçekleştirebilirsiniz. Özellikle tanıtım yazısı ile sitenizin görünürlüğünü artırabilir, geniş kitlelere ulaşabilirsiniz. Ayrıca, sosyal medya uzmanlarına yönelik özel bir sosyal medya forumu ile dijital dünyada fark yaratmak isteyen herkesin buluşma noktasıyız.

Katılım sağlamak ve bilgi paylaşımında bulunmak için türkçe webmaster forumları arasında en iyisi olan platformumuzda siz de yerinizi alın!