• Webmaster forumu olarak, web geliştirme ve dijital pazarlama gibi konularda bilgi paylaşımı yapabileceğiniz webmaster sitesi ve freelancer forumu kategorilerimizle size en iyi deneyimi sunuyoruz! katılım ve kullanım tamamen Ücretsizdir!

Kediyi ezdi, savunması pes dedirtti! Ceza tartışma yarattı

alcnpktn

Forum Üyesi
6979b1dd9260115a9e5c0e94.jpg

Olay, 21 Ocak’ta Seyhan ilçesi Döşeme Mahallesi’nde meydana geldi. A.T. yönetimindeki kamyonet, sokaktaki 2 kediden birinin üzerinden geçip, kaçtı. O anlar, çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Yaralı kediyi 4 gün sonra fark eden Merve Taşgıt (28), onu vakit kaybetmeden bir hayvan hastanesine götürdü. Tedaviye alınan kedinin burada yapılan kontrollerinde ayağında kırık olduğu, kuyruğunun işlevini yitirdiği ve genel sağlık durumunun kritik olduğu bildirildi.

İlginizi Çekebilir

‘BEN DE HAYVANSEVERİM’

İhbar üzerine çalışma başlatan Seyhan İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri, şüphelinin kimliğini tespit etti. Ekiplerin adresine yaptığı baskında A.T., gözaltına alındı. Emniyete götürülen A.T. ifadesinde, "Ben de hayvanseverim, kedileri fark etmedim, üzerlerine bilerek sürmedim” dedi. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen A.T., çıkarıldığı mahkemede adli kontrol şartıyla serbest bırakılıp, 1 ay hayvan barınağında çalışma cezası verildi.

‘KEDİ ACI İÇİNDE YANIMA GELDİ’

Kedinin ayağının kırık olduğunu fark ederek veterinere götüren Taşgıt, “Kediyi daha önce ben besliyordum. Olayın yaşandığı günün öncesinde 3-4 gün boyunca kediyi görememiştim. Bir gün işe geldiğim sırada kedi ağlayarak ve acı içinde bağırarak yanıma geldi. Ayağının kırık olduğunu fark edince hemen hayvan hastanesine götürdüm. Kedinin durumu ağır, tedavisi devam ediyor, ameliyatları sürüyor” ifadelerini kullandı.

6979b1e49260115a9e5c0e99.jpg

‘KEDİYİ BİLEREK EZDİ’

Şüphelinin kediyi bilerek ezdiğini savunan Merve Taşgıt, güvenlik kamerası görüntülerini izledikten sonra büyük üzüntü yaşadığını belirterek, “Çevredeki esnafa sorduğumda, kediye bir kamyonetin çarptığını söylediler. Durumu araştırınca, kamyonet sürücüsünün kedileri bilerek ezdiğini gördüm. Görüntüleri gördükten sonra resmen yıkıldım. Sinirlenerek bu adamı bulmak için elimden geleni yaptım. Şüpheli, yolda düz ilerlerken manevra yaparak kedilerin üzerine sürüyor. Kesinlikle kasti ve canice bir hareket sergiledi. Kediler Allah’ın sessiz kulları. Kedi hayatını kaybederse çok üzülürüm. Bugün kedilere bunu yapan, yarın çocuklara ve kadınlara da yapabilir. Bu kişinin gereken cezayı almasını istiyorum” diye konuştu.

6979b20e9260115a9e5c0e9e.jpg

Mahalleli şoke oldu! Eksi 30 derecede en acı tablo: Heykel gibi ayakta donduğunu fark ettik

Webmaster Forumları

Webmaster forumu arayanlar için en doğru adreslerden biri olan sitemiz, geniş içerik yelpazesiyle webmaster dünyasına dair her türlü ihtiyacınıza cevap vermektedir. Xenforo destek hizmetlerimizden faydalanabilir, ücretsiz scriptler ve ücretsiz backlink olanaklarından yararlanabilirsiniz. Sitemiz ayrıca, SEO çalışmaları yapmak isteyenler için en kapsamlı SEO forumları arasında yer almaktadır.

Webmaster Forumu

Sitemizde makale satışı, link değişimi, web site tanıtımı gibi işlemleri güvenle gerçekleştirebilirsiniz. Özellikle tanıtım yazısı ile sitenizin görünürlüğünü artırabilir, geniş kitlelere ulaşabilirsiniz. Ayrıca, sosyal medya uzmanlarına yönelik özel bir sosyal medya forumu ile dijital dünyada fark yaratmak isteyen herkesin buluşma noktasıyız.

Katılım sağlamak ve bilgi paylaşımında bulunmak için türkçe webmaster forumları arasında en iyisi olan platformumuzda siz de yerinizi alın!