Na
Forum Üyesi
Gazeteci İsmail Saymaz da sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Kılıçdaroğlu'nun yarın büyük ihtimalle Memleket Partisi’ni ziyaret edeceğini ve İnce ile görüşeceklerini söylediğini aktardı.
Saymaz paylaşımında şunları söyledi:
Kılıçdaroğlu’na “Muharrem İnce ile görüşecek misiniz?” diye sordum. Yarın büyük ihtimalle Memleket Partisi’ni ziyaret edeceğini ve İnce ile görüşeceklerini söyledi.
Kılıçdaroğlu’na “Muharrem İnce ile görüşecek misiniz?” diye sordum. Yarın büyük ihtimalle Memleket Partisi’ni ziyaret edeceğini ve İnce ile görüşeceklerini söyledi.
— İsmail Saymaz (@ismailsaymaz) March 28, 2023
Kılıçdaroğlu ile Muharrem İnce görüşmesi yarın saat 17.00'de Memleket Partisi'nde gerçekleşecek.
Saymaz paylaşımında şunları söyledi:
— İsmail Saymaz (@ismailsaymaz) March 28, 2023
Kılıçdaroğlu ile Muharrem İnce görüşmesi yarın saat 17.00'de Memleket Partisi'nde gerçekleşecek.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.