Webmaster Destek Forumu

Yarınların için bir şey yapmazsan, ölene dek Alarm kurmaya mahkumsun !
İletişim
  • Webmaster forumu olarak, web geliştirme ve dijital pazarlama gibi konularda bilgi paylaşımı yapabileceğiniz webmaster sitesi ve freelancer forumu kategorilerimizle size en iyi deneyimi sunuyoruz! katılım ve kullanım tamamen Ücretsizdir!

Köyde 12 yıllık bekleyiş son buldu: Mutluluktan 15 gündür uyku uyumuyoruz

alcnpktn

Forum Üyesi
68b17e35197a86fd5d5113af.jpg

Kent merkezine 57 kilometre uzaklıkta bulunan ve Yıldız dağı eteğinde yer alan Yakupoğlan köyü, 1976 yılında Sivas merkez ilçeye bağlandı. Çevresindeki en büyük köy olma unvanını taşıyan Yakupoğlan köyü, 1998 yılında belde statüsüne dönüştürüldü ve belediye oldu. 3 dönem belediye olarak yönetilen yerleşim yeri, nüfusunun 2 bin kişinin altına düşmesi sebebiyle 2013 yılında tekrar köy statüsüne düşürüldü.

68b180c3197a86fd5d5113c3.jpg

O günden itibaren hukuki mücadele yürüten Yakupoğlan köyü sakinleri, 12 yıllık beklentisine kavuştu.

Ölüm öncesi mesajlar ortaya çıktı: Ruhsatsız klinikte ozon tedavisi alan kadın hayatını kaybetti

68b180cd197a86fd5d5113c5.jpg

Köy muhtarı Mustafa Öztürk'ün girişimleri sonucu tekrar belde olmaya hak kazanan Yakupoğlanlılar, haberi sevinçle karşıladı.

Liseli Kübra'yı hayattan koparmıştı! 16 yaşındaki ehliyetsiz sürücü 145 kilometre hız yapmış

68b180d7197a86fd5d5113c7.jpg

İlginizi Çekebilir

"MUTLULUKTAN 15 GÜNDÜR UYKU UYUYAMIYORUZ"

Yakupoğlan'da yaşayan Haşim Karataş, "Türkiye genelinde kayıtlı en büyük köyüyüz. Burası en son 1999'da beldeydi. Kardeşim 2 dönem başkanlık yaptı. 3 dönem belde olarak kaldı. Köyün nüfusu 2 binin üzerinde olduğu için tekrar itiraz ettik. Şuan da beldemizi geri aldık hayırlı uğurlu olsun. Mutluluktan 15 gündür uyku uyuyamıyoruz" dedi.

İzmir’de kayıp kadının cesedi binanın bahçesinde bulundu

68b180e1197a86fd5d5113c9.jpg

"HAVALARA UÇASIM GELDİ"

Köyün tekrar belde olması için çok çaba sarf ettiklerini ifade eden Osman Çınar, "Belediyemiz gideli çok zaman geçti. Bu nedenle biz tekrar çalışıp uğraştık belediyeyi tekrar kazandık. İlk duyduğumuzda belediyeyi tekrar alamayacağımız söylendi. Buranın tekrar belde olduğunu duyduğum havalara uçasım geldi. Burada muhtar tek başına yetişemiyor" şeklinde konuştu.

68b180ea197a86fd5d5113cb.jpg

"MUHTAR SEÇİLİRSEM BU BELDEYİ TEKRAR GETİRECEĞİMİ SÖYLEDİM"

Köyde bayram havasının yaşandığını ifade eden muhtar Mustafa Öztürk, "Muhtar seçilirsem bu beldeyi tekrar getireceğimi söyledim. Köyden arkadaşlar yasa çıktığını ve artık belde olamayacağını düşündüler. 5 yıl boyunca ben bu davayı bırakmadım. Kendi imkânlarım doğrultusunda ve arkadaşların maddi manevi destekleri sayesinde mücadeleye devam ettim. 15 yıl boyunca Ankara'ya gidip geldik. 2024 yılında tekrar muhtar adayı oldum ve kazandım. Ben bu süreçle ilgili ileride bir ışık olduğunu görüyordum. Gittim ve araştırmalarımı yapıp burada tekrar toplantılar yaptım. Bizim tekrar belde olma durumumuz yüzde 99'du. Dava bizim adımıza olumlu sonuçlandı ve mahkeme Yakupoğlan'ın belde olmasına karar verdi. Şu anda belde olduğumuz için mutluyuz. Belediye Başkanlığı'na Vali Yardımcımız İlhami Doğan vekalet ediyor" diye konuştu.

68b180fc197a86fd5d5113d3.jpg

68b180fc197a86fd5d5113d1.jpg

68b180fc197a86fd5d5113cf.jpg

68b180fc197a86fd5d5113cd.jpg

Webmaster Forumları

Webmaster forumu arayanlar için en doğru adreslerden biri olan sitemiz, geniş içerik yelpazesiyle webmaster dünyasına dair her türlü ihtiyacınıza cevap vermektedir. Xenforo destek hizmetlerimizden faydalanabilir, ücretsiz scriptler ve ücretsiz backlink olanaklarından yararlanabilirsiniz. Sitemiz ayrıca, SEO çalışmaları yapmak isteyenler için en kapsamlı SEO forumları arasında yer almaktadır.

Webmaster Forumu

Sitemizde makale satışı, link değişimi, web site tanıtımı gibi işlemleri güvenle gerçekleştirebilirsiniz. Özellikle tanıtım yazısı ile sitenizin görünürlüğünü artırabilir, geniş kitlelere ulaşabilirsiniz. Ayrıca, sosyal medya uzmanlarına yönelik özel bir sosyal medya forumu ile dijital dünyada fark yaratmak isteyen herkesin buluşma noktasıyız.

Katılım sağlamak ve bilgi paylaşımında bulunmak için türkçe webmaster forumları arasında en iyisi olan platformumuzda siz de yerinizi alın!