• Webmaster forumu olarak, web geliştirme ve dijital pazarlama gibi konularda bilgi paylaşımı yapabileceğiniz webmaster sitesi ve freelancer forumu kategorilerimizle size en iyi deneyimi sunuyoruz! katılım ve kullanım tamamen Ücretsizdir!

Memleket Partisi’nde istifa: Muharrem İnce verdiği sözleri unuttu

Na

Forum Üyesi
Gülden Doğruel Yılmaz’ın yaptığı açıklama şöyle:

“İtaat eden değil, sorgulayan birey felsefesiyle, yok olan millet iradesini üyeler ile ön seçimle belirlenebilmesi ilkesini kabul edecek, ana ocağımız, CHP’den ayrılıp MEMLEKET PARTİSİ'ni yoktan var ederek bugünlere getirmenin onurunu, şerefini yaşadık.

İl başkanları ve parti toplantılarında “Ben yola çıktıklarımı yolda bulduklarıma değişecek kadar karaktersiz değilim, çoluk çocuğun rızkımı benim ve Memleket Partisi’ni bir yere gelmesi için Memleket partisine harcayan il başkanlarımı, 1. Sıra Milletvekili Adayı yapmak benim namus borcumdur diyen MUHARREM İNCE'nin, 1. Sıraları namus ve şeref sözünü unutarak, menfaat karışığında teslim ettiğine şahit olduk.

Bir anda ters esen rüzgarla yelkenlerini şişirip, pusulasız bir gemi gibi okyanusta savrulmaya başladık. Hal böyle iken, Türk gençliğine küçük bir dans figürü dışında, gelecek konusunda başka hiçbir istikamet gösteremeyen bir siyaset anlayışı ile yola devam edilemeyeceğinin kanısına varmış bulunuyoruz.

Kemal KILIÇDAROĞLU’ndan intikam alma hırsının gençlerimizin aydınlık geleceğinin önüne geçmesine bizden rıza gösterilmesini beklemek, başta Türk Milleti’ne ve Atatürk’ün emanet ettiği Türk gençliğine bir ihanettir.

Bu bağlamda Hatay Memleket Partisi İl Başkan ve il Yönetimi, 11 ilçe Başkanı ve İlçe Yönetimi ve şimdilik 350’yi aşkın kayıtlı üyemiz ile birlikte görevlerimizden ve Memleket Partisi’nden çok üzülerek de olsa istifa kararı almış bulunuyoruz.”

Webmaster Forumları

Webmaster forumu arayanlar için en doğru adreslerden biri olan sitemiz, geniş içerik yelpazesiyle webmaster dünyasına dair her türlü ihtiyacınıza cevap vermektedir. Xenforo destek hizmetlerimizden faydalanabilir, ücretsiz scriptler ve ücretsiz backlink olanaklarından yararlanabilirsiniz. Sitemiz ayrıca, SEO çalışmaları yapmak isteyenler için en kapsamlı SEO forumları arasında yer almaktadır.

Webmaster Forumu

Sitemizde makale satışı, link değişimi, web site tanıtımı gibi işlemleri güvenle gerçekleştirebilirsiniz. Özellikle tanıtım yazısı ile sitenizin görünürlüğünü artırabilir, geniş kitlelere ulaşabilirsiniz. Ayrıca, sosyal medya uzmanlarına yönelik özel bir sosyal medya forumu ile dijital dünyada fark yaratmak isteyen herkesin buluşma noktasıyız.

Katılım sağlamak ve bilgi paylaşımında bulunmak için türkçe webmaster forumları arasında en iyisi olan platformumuzda siz de yerinizi alın!