• Webmaster forumu olarak, web geliştirme ve dijital pazarlama gibi konularda bilgi paylaşımı yapabileceğiniz webmaster sitesi ve freelancer forumu kategorilerimizle size en iyi deneyimi sunuyoruz! katılım ve kullanım tamamen Ücretsizdir!

Millet İttifakı’nın kampanyasına dair

Na

Forum Üyesi
Düşlediğimiz Türkiye

14 Mayıs’a altmış gün kaldı, fazlası yok. İki ay sonra başka bir Türkiye’ye uyanacağımıza olan inancım belki de hiç olmadığı kadar yüksek, hiç olmadığı kadar diri, hiç olmadığı kadar zıpır içimde. Kolay olmadı buraya gelmek, işi buraya taşımak. Vatandaşlar olarak bu serden geçmek kolay olmadı. Şimdi önümüzde iki ay var. Düşlediğimiz Türkiye’ye iki ay uzaklıktayız.

Şakayı da rehaveti de kaldırmaz

İnanıyorum, kazanacağız. Çünkü ben bu toplumun değişim talebinin somut bir örneğiyim. Biliyorum, biz değişimiz. Ancak bu iki ayın rehavetle geçmesini doğru bulmuyorum. Tüm göstergelere karşın karşımızda devleti tamamen soğurmuş, korkunç bir maddi gücü olan, halen ana akım medyayı kontrol eden, popülizmi işletme kabiliyeti yüksek, siyaseten oyun kurmayı da oynamayı da iyi bilen bir rakip; rekabetçi otoriter bir ekosistem var. Şakayı da rehaveti de kaldırmaz vaziyetteyiz.

Çok modlu bir kampanya

Millet İttifakı’nın gerilimden kazançlı çıktığını düşünüyorum. Doğru formülün bulunduğunu düşünüyorum. Cumhurbaşkanı yardımcılığı makamının etkin şekilde kullanılmasının tam bir Amerikanvari ‘ticket’ usulü olmasa da Türkiye’nin özgüllüklerini barındıran çok modlu bir kampanya döneminin önünün açıldığını düşünüyorum. Nasıl çok modlu bir kampanya bu ? Türk kamuoyu bu tarz bir kampanya anlayışına tabiatı itibariyle uzak ancak başkanlık sisteminin belki de en muteber örneği olarak gösterilebilecek ABD’de başkan aday tek başına kampanya yapmaz...

Webmaster Forumları

Webmaster forumu arayanlar için en doğru adreslerden biri olan sitemiz, geniş içerik yelpazesiyle webmaster dünyasına dair her türlü ihtiyacınıza cevap vermektedir. Xenforo destek hizmetlerimizden faydalanabilir, ücretsiz scriptler ve ücretsiz backlink olanaklarından yararlanabilirsiniz. Sitemiz ayrıca, SEO çalışmaları yapmak isteyenler için en kapsamlı SEO forumları arasında yer almaktadır.

Webmaster Forumu

Sitemizde makale satışı, link değişimi, web site tanıtımı gibi işlemleri güvenle gerçekleştirebilirsiniz. Özellikle tanıtım yazısı ile sitenizin görünürlüğünü artırabilir, geniş kitlelere ulaşabilirsiniz. Ayrıca, sosyal medya uzmanlarına yönelik özel bir sosyal medya forumu ile dijital dünyada fark yaratmak isteyen herkesin buluşma noktasıyız.

Katılım sağlamak ve bilgi paylaşımında bulunmak için türkçe webmaster forumları arasında en iyisi olan platformumuzda siz de yerinizi alın!