• Webmaster forumu olarak, web geliştirme ve dijital pazarlama gibi konularda bilgi paylaşımı yapabileceğiniz webmaster sitesi ve freelancer forumu kategorilerimizle size en iyi deneyimi sunuyoruz! katılım ve kullanım tamamen Ücretsizdir!

Nakliyeci olarak çalışıyor ama gizli yeteneği şaşırtıyor: Vakit geçiriyorum

alcnpktn

Forum Üyesi
69537209c76a96066a68437d.jpg

Evli 4 çocuk babası 69 yaşındaki Hüseyin Çakır, kamyonetiyle Tarsus ilçesinde 20 yıldır nakliyatçılık yaparak geçimini sağlıyor. İlkokul yıllarında kendine hobi edindiği resim çizmeyi de bırakmayan Çakır, aracında beklerden boş zamanlarında çizimler yapıyor.

Çizdiği resimleri satmak yerine sevdiklerine ve çevresindeki insanlara hediye etmeyi tercih eden Çakır, bu sayede gönüllere de dokunuyor.

Resim yapmanın sadece bir hobi değil, mutluluğu paylaşmanın bir yolu olarak gören ve ilerlemiş yaşına rağmen çizimlerini sürdüren Çakır, azim ve tutkunun yaşla sınırlı olmadığını gösterdi.

Tam 3 gün sürdü! Kar 1 metreyi aştı: Bir kent yok oldu

69536fbbc76a96066a684366.jpg

"ARABANIN İÇİNDE RESİM ÇİZİYORUM"

Yıllardır sürdürdüğü nakliyatçılık mesleğiyle ailesinin geçimini sağladığını belirten ve resim tutkusunu anlatan Hüseyin Çakır," İlkokuldan çizim yapıyordum, herkes beğeniyordu. Devam ettim. Nakliyat işine başladım, iş olduğu zaman işe gidiyorum, iş olmadığı zaman resim çiziyorum. Boş zamanlarımı değerlendiriyorum. Resim aşkı boş zamanlarımı değerlendirmek için. Kahve kültürüm yok, arabanın içinde resim çiziyorum. Çizdiğim resimleri bazen nakliyat işi yaptığımda çocuklara dağıtıyorum "dedi.

69536fc4c76a96066a684368.jpg

"BENİ RESSAM OLARAK TANIRLAR"

Bin 800'e yakın resim çizdiğini anlatan Çakır, "Arkadaşlarım yardımcı olalım sergi aç diyorlar. Sergi açmak gibi düşüncem yok, vakit geçiriyorum. Şoförlükten kalan vaktimde resim çiziyorum. Burada da beni ressam olarak tanırlar. Resimlerimi çocuklara dağıtıyorum, o da benim hoşuma gidiyor. Hiçbir zaman maddi karşılık beklemiyorum, çocukların hoşuna gitmesi beni sevindiriyor" diye konuştu.

69536fccc76a96066a68436a.jpg

İlçe sakinlerinden Hamza Baştürk ise Çakır'ı ressam olarak tanıdıklarını belirterek "Burada nakliyatçılık yapıyor. İşinin başındaydı. Arabasının içinde devamlı resim çizer, iyi bir ressam, iyi çizimci. Çok hoşumuza gidiyor, çok güzel resimler yapıyor, bana da resim sözü var, daha eli değmedi" ifadelerini kullandı.

Ahuzar

Forum Üyesi
Bilgi için teşekkürler.

Webmaster Forumları

Webmaster forumu arayanlar için en doğru adreslerden biri olan sitemiz, geniş içerik yelpazesiyle webmaster dünyasına dair her türlü ihtiyacınıza cevap vermektedir. Xenforo destek hizmetlerimizden faydalanabilir, ücretsiz scriptler ve ücretsiz backlink olanaklarından yararlanabilirsiniz. Sitemiz ayrıca, SEO çalışmaları yapmak isteyenler için en kapsamlı SEO forumları arasında yer almaktadır.

Webmaster Forumu

Sitemizde makale satışı, link değişimi, web site tanıtımı gibi işlemleri güvenle gerçekleştirebilirsiniz. Özellikle tanıtım yazısı ile sitenizin görünürlüğünü artırabilir, geniş kitlelere ulaşabilirsiniz. Ayrıca, sosyal medya uzmanlarına yönelik özel bir sosyal medya forumu ile dijital dünyada fark yaratmak isteyen herkesin buluşma noktasıyız.

Katılım sağlamak ve bilgi paylaşımında bulunmak için türkçe webmaster forumları arasında en iyisi olan platformumuzda siz de yerinizi alın!