Webmaster Destek Forumu

Yarınların için bir şey yapmazsan, ölene dek Alarm kurmaya mahkumsun !
İletişim
  • Webmaster forumu olarak, web geliştirme ve dijital pazarlama gibi konularda bilgi paylaşımı yapabileceğiniz webmaster sitesi ve freelancer forumu kategorilerimizle size en iyi deneyimi sunuyoruz! katılım ve kullanım tamamen Ücretsizdir!

Osmangazi Kent Konseyi’nde Yeni Başkan Rıdvan Güler Dönemi

DeviL

Forum Üyesi
Osmangazi Kent Konseyi’nin Olağan Genel Kurul Toplantısı’nda başkanlığa Rıdvan Güler seçildi.

Ördekli Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen Osmangazi Kent Konseyi Olağan Genel Kurulu’nda mevcut başkan Erol Bodur, görevini Rıdvan Güler’e devretti. Bursa Büyükşehir Belediye Başkanvekili Süleyman Çelik ve Bursa Kent Konseyi Başkanı Şevket Orhan’ın da katıldığı genel kurulda konuşan Erol Bodur, kendilerine verdiği destekten dolayı Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar ve Kent Konseyi Yürütme Kurulu’na teşekkür etti.

Yapılan genel kurulda göreve seçilen Rıdvan Güler, yönetim olarak demokrasinin önemli sosyal yapılarından biri olan Osmangazi Kent Konseyi’nde hizmet verecek olmanın gururunu ve heyecanını yaşadıklarını söyledi. Türkiye’nin 56 ilinden daha büyük ilçesi olan Osmangazi’nin sevgiyle korunarak, gelecek nesillere bir emanet olarak aktarılacağını ifade eden Güler, “Osmangazi Kent Konseyi olarak, Osmangazi Belediyemiz öncülüğünde daha çok yeşil alan, daha çok spor alanı, daha çok insan odaklı ve engelli dostu projelerle milletimizin hizmetinde olacağız” dedi.

Rıdvan Güler başkanlığındaki Osmangazi Kent Konseyi’nin yeni yürütme kurulu şu isimlerden oluştu:

Osmangazi İlçe Milli Eğitim Müdürü Gürhan Çokgezer, Osmangazi İlçe Müftüsü Mehmet Uzun, Bursa Teknik Üniversite Öğretim Üyesi Kamil Erken, Recep Yıldırım, Cennet Cankılıç, Şakir Keskin, Zeynep Yıldırım, Ali Ömeroğlu, Furkan Özkan.

Kaynak: (BYZHA) - Beyaz Haber Ajansı

Webmaster Forumları

Webmaster forumu arayanlar için en doğru adreslerden biri olan sitemiz, geniş içerik yelpazesiyle webmaster dünyasına dair her türlü ihtiyacınıza cevap vermektedir. Xenforo destek hizmetlerimizden faydalanabilir, ücretsiz scriptler ve ücretsiz backlink olanaklarından yararlanabilirsiniz. Sitemiz ayrıca, SEO çalışmaları yapmak isteyenler için en kapsamlı SEO forumları arasında yer almaktadır.

Webmaster Forumu

Sitemizde makale satışı, link değişimi, web site tanıtımı gibi işlemleri güvenle gerçekleştirebilirsiniz. Özellikle tanıtım yazısı ile sitenizin görünürlüğünü artırabilir, geniş kitlelere ulaşabilirsiniz. Ayrıca, sosyal medya uzmanlarına yönelik özel bir sosyal medya forumu ile dijital dünyada fark yaratmak isteyen herkesin buluşma noktasıyız.

Katılım sağlamak ve bilgi paylaşımında bulunmak için türkçe webmaster forumları arasında en iyisi olan platformumuzda siz de yerinizi alın!