• Webmaster forumu olarak, web geliştirme ve dijital pazarlama gibi konularda bilgi paylaşımı yapabileceğiniz webmaster sitesi ve freelancer forumu kategorilerimizle size en iyi deneyimi sunuyoruz! katılım ve kullanım tamamen Ücretsizdir!

Site Tanıtımı Oyun Geliştirme Hizmetleri

Site Tanıtımı

aysuyigiter

Forum Üyesi
Site Adı: Oyun Geliştirme Hizmetleri

Site URL:

Ben Ferhat Duman 30 yaşındayım ve Mersin’de çalışmalarımı sürdürüyorum. Yazılım dünyasına uzun süredir ilgi duyuyor 2018 yılından bu yana mobil uygulama geliştirme alanında aktif olarak projeler üretiyorum. Mobil tarafta edindiğim kodlama, kullanıcı deneyimi ve performans odaklı çalışma alışkanlıklarını son iki yıldır oyun geliştirme alanına taşıyorum. Bugün kendi projelerimi geliştirirken yeni fikirler, prototipler ve teknik iş birlikleri için çevremi genişletmeye çalışıyorum. Mobil uygulama geliştirmek bana yalnızca kod yazmayı değil kullanıcı davranışını okumayı da öğretti. Bir ekranın neden terk edildiği, hangi akışın kullanıcıyı uygulamada tuttuğu veya küçük bir performans sorununun deneyimi nasıl etkilediği zamanla önemli reflekslere dönüştü. Oyun tarafına geçtiğimde bu birikimin işe yaradığını gördüm; ancak unreal engine ile çalışmaya başlayınca grafik, fizik, animasyon, ışıklandırma ve gerçek zamanlı performans gibi çok daha geniş bir teknik dünyanın içine girdim.

Mobil projelerde cihaz kaynaklarını dikkatli kullanmak zorunludur. Bellek tüketimi, işlemci yükü, açılış süresi ve akıcılık gibi konular zamanla çalışma biçimimin doğal bir parçası oldu. Mersin’de farklı platformlara yönelik oyun fikirlerini test ederken bu optimizasyon alışkanlığından sıkça yararlanıyorum. Kendimi yalnızca belirli bir şehirde proje üreten biri olarak değil uzaktan çalışma ve iş birliğine açık bir Mersin game developer olarak konumlandırıyor; performans ile görsel kalite arasında dengeli çözümler üretmeye önem veriyorum. Oyun projelerinde en çok ilgimi çeken konulardan biri, teknik sistemlerin oyuncuya nasıl hissettirdiği. Karakterin hareketi, kameranın tepkisi, bir vuruşun ağırlığı veya menü geçişlerinin temposu bazen yüzlerce satır temiz koddan daha görünür sonuçlar oluşturabiliyor. Bu nedenle oyun geliştirme hizmetlerinde yalnızca çalışan sistemler kurmaya değil oynanabilirliği ve kullanıcı deneyimini birlikte düşünmeye odaklanıyorum. Mekanik prototipleme, sistem kurgusu ve performans iyileştirme çalışmalarında bu yaklaşımı koruyorum.

Projelerde hızlı deneme yapmak gerektiğinde Blueprint yapısı oldukça verimli bir çalışma alanı sunuyor. Fikirleri kısa sürede sahneye aktarmak, mekanikleri test etmek ve sonuçları görmek geliştirme sürecini ciddi biçimde hızlandırıyor. Daha yoğun hesaplama, performans veya özel sistem gerektiren bölümlerde ise C++ tarafına geçmek mümkün. Bu hibrit yapı sayesinde unreal engine üzerinde hem prototipleme hem de kapsamlı teknik geliştirme çalışmalarını aynı proje içinde sürdürebiliyor ihtiyaca göre farklı yöntemlerden yararlanabiliyorum. Şu anda Mersin’den mobil uygulama geçmişimle oyun projeleri üretmeye, yeni mekanikler denemeye ve farklı geliştiricilerle iletişim kurmaya devam ediyorum. Yeni bir oyun fikrini teknik açıdan değerlendirmek, mevcut projede performans sorunlarını ele almak veya geliştirme süreci üzerine fikir alışverişi yapmak isteyen kişilerle bağlantı kurmaya açığım. Özellikle Mersin game developer arayışında olan ekipler ve bağımsız geliştiricilerle şehir sınırlarından bağımsız şekilde ortak projeler yürütmenin mümkün olduğuna inanıyorum.

Mobil uygulamadan oyun sektörüne geçiş benim için sıfırdan başlamak değil yıllardır biriktirdiğim yazılım disiplinini farklı bir alana uyarlamak anlamına geldi. Önümüzdeki dönemde teknik bilgimi geliştirirken oynanabilir, akıcı ve kullanıcıya güçlü bir deneyim sunan projeler üzerinde çalışmayı hedefliyorum. Benimle proje, iş birliği veya fikir paylaşımı için ferhatduman379@gmail.com adresinden iletişime geçebilir LinkedIn üzerinden bağlantı kurabilirsiniz. Özellikle oyun geliştirme alanında üretim yapan kişilerle tanışmak ve karşılıklı deneyim paylaşmak benim için her zaman değerli. İletişim için linkedin.com/in/ferhat-duman-165a24240 tıklayabilirsiniz.

Azze

Forum Üyesi
Başarılar dilerim

Webmaster Forumları

Webmaster forumu arayanlar için en doğru adreslerden biri olan sitemiz, geniş içerik yelpazesiyle webmaster dünyasına dair her türlü ihtiyacınıza cevap vermektedir. Xenforo destek hizmetlerimizden faydalanabilir, ücretsiz scriptler ve ücretsiz backlink olanaklarından yararlanabilirsiniz. Sitemiz ayrıca, SEO çalışmaları yapmak isteyenler için en kapsamlı SEO forumları arasında yer almaktadır.

Webmaster Forumu

Sitemizde makale satışı, link değişimi, web site tanıtımı gibi işlemleri güvenle gerçekleştirebilirsiniz. Özellikle tanıtım yazısı ile sitenizin görünürlüğünü artırabilir, geniş kitlelere ulaşabilirsiniz. Ayrıca, sosyal medya uzmanlarına yönelik özel bir sosyal medya forumu ile dijital dünyada fark yaratmak isteyen herkesin buluşma noktasıyız.

Katılım sağlamak ve bilgi paylaşımında bulunmak için türkçe webmaster forumları arasında en iyisi olan platformumuzda siz de yerinizi alın!