Webmaster Destek Forumu

Yarınların için bir şey yapmazsan, ölene dek Alarm kurmaya mahkumsun !
İletişim
  • Webmaster forumu olarak, web geliştirme ve dijital pazarlama gibi konularda bilgi paylaşımı yapabileceğiniz webmaster sitesi ve freelancer forumu kategorilerimizle size en iyi deneyimi sunuyoruz! katılım ve kullanım tamamen Ücretsizdir!

Oyuncu Çağrı Çıtanak'ın annesi depremde yaşamını yitirdi

Na

Forum Üyesi
[BGCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremler sırasında Hatay'da bulunan Oyuncu Çağrı Çıtanak'ın annesi Nevber Yurdal Çıtanak yaşamını yitirdi.

Günlerdir sosyal medya hesabından kayınvalidesi için yardım çağrısında bulunan Çağrı Çıtanak'ın oyuncu eşi Başak Gümülcinelioğlu, Instagram’da yaptığı paylaşımda Nevber Yurdal Çıtanak'ın hayatını kaybettiğini duyurdu.

[H3]"Annemizi kaybettik…"[/H3]

Gümülcinelioğlu paylaşımında, “Annemizi kaybettik… Başımız sağ olsun” ifadelerini kullandı.

123753578-ing1-2-eziv.jpg

[H3]Defalarca yardım istemişti[/H3]

Çıtanak, 21 bin 43 kişinin hayatını kaybetmesine yol açan depremler sırasında Hatay'da bulunan annesi Nevber Yurdal Çitanak için yardım istemişti.

Antakya'nın Sümerler Mahallesi, Harbiye Caddesi'ndeki A/3 blokta yaşayan annesinden haber alamayan Çıtanak, enkaz çalışmalarının devam ettiğini ve bir ihtimal evden çıkmış olabileceğini belirtmişti.

Çıtanak, annesi için yaptığı yardım çağrısında arama kurtarma ekiplerine şöyle seslenmişti:

"Hastanelerde, sokaklarda gören, duyan arkadaşlarımızdan, görevlilerden yardım istiyoruz. Korkudan ve şoktan konuşamıyor, hatırlamıyor olabilir."

Depremin ilk günü de ekiplerden yardım isteyen Çıtanak, annesine ulaşamadığı haberini "Doğup büyüdüğüm apartmandır. Annem oradaydı! Bu bina en yüksek ve haliyle en çok oturanı olan binasıdır. Lütfen daha fazla insanın kurtulması için ulaşın ve yardım edin” sözleriyle duyurmuştu.

[/BGCOLOR]

Webmaster Forumları

Webmaster forumu arayanlar için en doğru adreslerden biri olan sitemiz, geniş içerik yelpazesiyle webmaster dünyasına dair her türlü ihtiyacınıza cevap vermektedir. Xenforo destek hizmetlerimizden faydalanabilir, ücretsiz scriptler ve ücretsiz backlink olanaklarından yararlanabilirsiniz. Sitemiz ayrıca, SEO çalışmaları yapmak isteyenler için en kapsamlı SEO forumları arasında yer almaktadır.

Webmaster Forumu

Sitemizde makale satışı, link değişimi, web site tanıtımı gibi işlemleri güvenle gerçekleştirebilirsiniz. Özellikle tanıtım yazısı ile sitenizin görünürlüğünü artırabilir, geniş kitlelere ulaşabilirsiniz. Ayrıca, sosyal medya uzmanlarına yönelik özel bir sosyal medya forumu ile dijital dünyada fark yaratmak isteyen herkesin buluşma noktasıyız.

Katılım sağlamak ve bilgi paylaşımında bulunmak için türkçe webmaster forumları arasında en iyisi olan platformumuzda siz de yerinizi alın!