Webmaster Destek Forumu

Yarınların için bir şey yapmazsan, ölene dek Alarm kurmaya mahkumsun !
İletişim
  • Webmaster forumu olarak, web geliştirme ve dijital pazarlama gibi konularda bilgi paylaşımı yapabileceğiniz webmaster sitesi ve freelancer forumu kategorilerimizle size en iyi deneyimi sunuyoruz! katılım ve kullanım tamamen Ücretsizdir!

Polis durdurdu, ortalık karıştı: Babam savcı, valiyi arayacağım

alcnpktn

Forum Üyesi
68e7b6ee3b681ccda512f343.jpg

Olay, Aratol Bahçeli Mahallesi Şehit Ali Er Caddesi'nde Şehit Önder Güzel Polis Meslek Eğitim Merkezi arkasında yaşandı. Edinilen bilgiye göre, Polis Meslek Eğitim Merkezi görevlileri, okulun çevresinde şüpheli bir araç olduğunu fark edip kontrol için 68 ADR 707 plakalı lüks aracın yanına gitti.

Yaptığı kontrolde şahısların alkollü olduğunu belirleyen Polis Meslek Eğitim Merkezi görevlileri, olay yerine trafik ve asayiş ekibi çağırdı.

68e7b7c33b681ccda512f34b.jpg

Kısa sürede olay yerine gelen İl Emniyet Müdürlüğü Bölge Trafik Şubesi ekipleri, sürücü Yusuf K.'yi (46) alkol muayenesinden geçirmek istedi.

TEM'de korkunç olay! Zincirleme kazayı görüntüleyen kamyonet şoförü kadını ezdi

68e7b7cc3b681ccda512f34d.jpg

Kendisine uzatılan alkolmetreyi üflemeyi reddedip polis memurlarına güçlük çıkaran şahıs, polis memurlarını "Valiyi arayacağım bak. Sizi görevinizden aldıracağım" diyerek tehdit etti.

Sancaktepe'den kahreden haber! 16 yaşında direksiyon başına geçti 5 yaşındaki çocuğa çarptı

68e7b7f63b681ccda512f351.jpg

"BENİM BABAM SAVCI"

Bu sırada araç içinde bulunan Döne D. (40) isimli kadın ise, "Benim babam hakim, savcı" dedi. Kendilerinin görüntülendiğini fark eden şahıslar, gazetecilere küfürler yağdırıp tehditler savurdu. Döne D. tehdit ettiği gazetecilerin peşinden koşarak yakalamaya çalışırken, Yusuf K. de polisin elinden kurtulup gazetecilere saldırmaya çalıştı.

68e7b80b3b681ccda512f353.jpg

Yusuf K., "Ne kadar para istiyorsanız vereyim yayınlamayın bunu. Eğer yayınlarsanız" diyerek, Döne D. ise "Sen komiser misin? Kaç para istiyorsun?" diyerek polis ve gazetecilere rüşvet teklif etti. Polis ekipleri bölgeye takviye ekip çağırdı. Memurlara mukavemette bulunan Yusuf K. ve Döne D. uzun uğraşlar sonucu gözaltına alındı.

Olay yerine gelen Yusuf K.’nin babası C.K. ise önce küfredip sonra yerde yatan oğlunu kaldırarak, "Aferin oğlum, teşekkür ederim. Sen ne geziyorsun burada? Aferin sana" diyerek oğluna kızdı.

Diyarbakır'da gökyüzünden bırakıldı, panik yarattı! Kapı kapı uyardılar: Sakın Dokunmayın

68e7b8153b681ccda512f355.jpg

Gözaltına alınan kadın ve sürücü, Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra ifadeleri alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

Hastanede yapılan alkol kontrolünde Yusuf K.’nin 2.47 promil alkollü olduğu tespit edildi. Polis merkezindeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 2 kişi, savcılığın tutuklama talebi ile sevk ettiği mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Şahıslara ait araç çekici ile otoparka çekilirken, sürücü Yusuf K.’nin daha önceden alkollü araç kullanmaktan ehliyetine el konulduğu belirlendi. Sürücüye çeşitli maddelerden toplam 38 bin 197 lira para cezası kesilerek, ehliyetine 4 yıl süreyle el konuldu.

Webmaster Forumları

Webmaster forumu arayanlar için en doğru adreslerden biri olan sitemiz, geniş içerik yelpazesiyle webmaster dünyasına dair her türlü ihtiyacınıza cevap vermektedir. Xenforo destek hizmetlerimizden faydalanabilir, ücretsiz scriptler ve ücretsiz backlink olanaklarından yararlanabilirsiniz. Sitemiz ayrıca, SEO çalışmaları yapmak isteyenler için en kapsamlı SEO forumları arasında yer almaktadır.

Webmaster Forumu

Sitemizde makale satışı, link değişimi, web site tanıtımı gibi işlemleri güvenle gerçekleştirebilirsiniz. Özellikle tanıtım yazısı ile sitenizin görünürlüğünü artırabilir, geniş kitlelere ulaşabilirsiniz. Ayrıca, sosyal medya uzmanlarına yönelik özel bir sosyal medya forumu ile dijital dünyada fark yaratmak isteyen herkesin buluşma noktasıyız.

Katılım sağlamak ve bilgi paylaşımında bulunmak için türkçe webmaster forumları arasında en iyisi olan platformumuzda siz de yerinizi alın!