• Webmaster forumu olarak, web geliştirme ve dijital pazarlama gibi konularda bilgi paylaşımı yapabileceğiniz webmaster sitesi ve freelancer forumu kategorilerimizle size en iyi deneyimi sunuyoruz! katılım ve kullanım tamamen Ücretsizdir!

Rusya’daki 19 yaşındaki öğrenciye savaş karşıtı paylaşımlardan dolayı 10 yıl hapis cezası isteniyor

Killer

Forum Üyesi
Arkhangelsk’te yaşayan Krivtsova, Instagram ve VKontakte’deki kişisel sayfasından yaptığı paylaşımlar nedeniyle, ”terörü meşrulaştırmak” ve ”defalarca Rus Silahlı Kuvvetleri hakkında yalan söylemekle” suçlanıyor.

Krivtsova’nın yaptığı paylaşımlarda Ukrayna’da teslim olmak isteyen Rus askerlerin yapabilecekleri hakkında bir liste ve öldürülmüş Ukraynalı sivillerin fotoğrafları bulunuyordu.

Moscow Times’ın aktardığına göre, Krivtsova’yı, birlikte Telegram grubunda bulunduğu kişiler, Rus yetkililere ihbar etti.

Krivtsova, aralıkta evine arama için gelen polisler tarafından gözaltına alınmıştı. Krivtsova, ocakta mahkeme kararı çıkana kadar ev hapsine alındı.

Pazartesi Current Time’a verdiği söyleşide Krivtsova, ”Özgürlüğümün alınabileceğini biliyorum. Sadece hapse değil, ceza kolonisine de gönderilebilirim. Bunu kabullenmeye çalışıyorum” dedi.

Webmaster Forumları

Webmaster forumu arayanlar için en doğru adreslerden biri olan sitemiz, geniş içerik yelpazesiyle webmaster dünyasına dair her türlü ihtiyacınıza cevap vermektedir. Xenforo destek hizmetlerimizden faydalanabilir, ücretsiz scriptler ve ücretsiz backlink olanaklarından yararlanabilirsiniz. Sitemiz ayrıca, SEO çalışmaları yapmak isteyenler için en kapsamlı SEO forumları arasında yer almaktadır.

Webmaster Forumu

Sitemizde makale satışı, link değişimi, web site tanıtımı gibi işlemleri güvenle gerçekleştirebilirsiniz. Özellikle tanıtım yazısı ile sitenizin görünürlüğünü artırabilir, geniş kitlelere ulaşabilirsiniz. Ayrıca, sosyal medya uzmanlarına yönelik özel bir sosyal medya forumu ile dijital dünyada fark yaratmak isteyen herkesin buluşma noktasıyız.

Katılım sağlamak ve bilgi paylaşımında bulunmak için türkçe webmaster forumları arasında en iyisi olan platformumuzda siz de yerinizi alın!