Webmaster Destek Forumu

Yarınların için bir şey yapmazsan, ölene dek Alarm kurmaya mahkumsun !
İletişim
  • Webmaster forumu olarak, web geliştirme ve dijital pazarlama gibi konularda bilgi paylaşımı yapabileceğiniz webmaster sitesi ve freelancer forumu kategorilerimizle size en iyi deneyimi sunuyoruz! katılım ve kullanım tamamen Ücretsizdir!

Sahil kenarına akın ettiler! Son haftaya girdi, fiyatlar düşüyor: ‘300 lira dediler, şimdi 250 liraya geriledi’

alcnpktn

Forum Üyesi
68bfcc312232a99f288b787d.jpg

Batlama Vadisi'nden sahile fındık kurutmaya gelen Emine Demir, yaşadığı sıkıntıları anlatarak, "Fındık toplarken güneşli giden havalar, kurutma zamanı gelince yağmura döndü. Kadın başıma sahile geldim ama burada da yağmurun içinde kaldık.

İlginizi Çekebilir

Zaten geçen yılki kadar fındığım olmadı. Randımanını ölçtürdüm, geçen yıl 55-56 çıkan değer bu yıl 50'yi bile bulmadı. Fiyatlar da düşmeye başladı. Başta 300 lira denmişti, şimdi 250 liraya kadar geriledi. Bir an önce kurutup fiyatlar daha fazla düşmeden satmak istiyorum" dedi.

"EMANETE FINDIK VERMEYİN" UYARISI

Fındığını sahilde kurutmaya çalışan Kenan Karakaya ise üreticilere, "Ben de fındığımı daha iyi kurutmak için sahile getirdim ama yağmurlu hava engelliyor. İnşallah havalar açarsa birkaç günde kuruturuz. Ancak üreticilerimiz kesinlikle emanete fındık vermemeli.

68bfcc4d2232a99f288b787f.jpg

Çünkü üretici emanete fındık verdikçe fiyatlar düşüyor. İhtiyaç karşılanınca fiyatlar geriliyor. Bu yüzden üreticiler fındığını kurutup evlerinde muhafaza etmeli, ihtiyacı kadar satmalı ki fiyatlar düşmesin. Böylece üretici kendi fiyatını kendi belirler" uyarısında bulundu.

68bfcc602232a99f288b7881.jpg

FETÖ'nün emniyet mahrem yapılanmasına yönelik operasyonda 16 şüpheli yakalandı

Webmaster Forumları

Webmaster forumu arayanlar için en doğru adreslerden biri olan sitemiz, geniş içerik yelpazesiyle webmaster dünyasına dair her türlü ihtiyacınıza cevap vermektedir. Xenforo destek hizmetlerimizden faydalanabilir, ücretsiz scriptler ve ücretsiz backlink olanaklarından yararlanabilirsiniz. Sitemiz ayrıca, SEO çalışmaları yapmak isteyenler için en kapsamlı SEO forumları arasında yer almaktadır.

Webmaster Forumu

Sitemizde makale satışı, link değişimi, web site tanıtımı gibi işlemleri güvenle gerçekleştirebilirsiniz. Özellikle tanıtım yazısı ile sitenizin görünürlüğünü artırabilir, geniş kitlelere ulaşabilirsiniz. Ayrıca, sosyal medya uzmanlarına yönelik özel bir sosyal medya forumu ile dijital dünyada fark yaratmak isteyen herkesin buluşma noktasıyız.

Katılım sağlamak ve bilgi paylaşımında bulunmak için türkçe webmaster forumları arasında en iyisi olan platformumuzda siz de yerinizi alın!