• Webmaster forumu olarak, web geliştirme ve dijital pazarlama gibi konularda bilgi paylaşımı yapabileceğiniz webmaster sitesi ve freelancer forumu kategorilerimizle size en iyi deneyimi sunuyoruz! katılım ve kullanım tamamen Ücretsizdir!

Sarayburnu Limanı'nda demirleyen TCG Anadolu gemisini öğrenciler ziyaret etti

Na

Forum Üyesi
İçinde dünyanın ilk silahlı insansız hava aracının da (SİHA) yer aldığı gemiyi gezmek için liman girişinde bekleyen çok sayıda vatandaş uzun kuyruklar oluşturdu.

İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü koordinasyonunda lise 11 ve 12. sınıf öğrencileri TCG Anadolu'yu ziyaret etti.

Geminin askeri görevlileri tarafından içeri alınan vatandaşlar ve öğrenciler, günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdi. Kimi ziyaretçiler duygusal anlar yaşarken kimileri de çocuklarıyla beraber gemiyi gezip farklı bir gün geçirdi.

İstanbul İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Ömer Avcı, AA muhabirine, 23 Nisan'a kadar ortaöğretim kurumlarında eğitim gören 11. ve 12. sınıf öğrencilerinin her yarım saatte bir gemiyi ziyaret edecek şekilde planlama yaptıklarını söyledi.

Bu planlamayı ilçelere duyurduklarını, süreci de yakından takip ettiklerini aktaran Avcı, "Öğrencilerimiz toplu olarak gemimizi ziyaret ediyor. Gönüllülük esasına göre isteyen öğrenciler aileleriyle de gemiyi ziyarete gelebiliyor. Bu ziyaretin amacı aslında Milli Savunma Bakanlığının ve Türk mühendislerinin yerli imkanlarla üretmiş olduğu gemimizin tanıtımını sağlamak. Burada öğrencilerimizin hem özgüven hem de mesleki motivasyon bakımından kendilerine pedagojik olarak katkı sağlaması planlanıyor." dedi.

Webmaster Forumları

Webmaster forumu arayanlar için en doğru adreslerden biri olan sitemiz, geniş içerik yelpazesiyle webmaster dünyasına dair her türlü ihtiyacınıza cevap vermektedir. Xenforo destek hizmetlerimizden faydalanabilir, ücretsiz scriptler ve ücretsiz backlink olanaklarından yararlanabilirsiniz. Sitemiz ayrıca, SEO çalışmaları yapmak isteyenler için en kapsamlı SEO forumları arasında yer almaktadır.

Webmaster Forumu

Sitemizde makale satışı, link değişimi, web site tanıtımı gibi işlemleri güvenle gerçekleştirebilirsiniz. Özellikle tanıtım yazısı ile sitenizin görünürlüğünü artırabilir, geniş kitlelere ulaşabilirsiniz. Ayrıca, sosyal medya uzmanlarına yönelik özel bir sosyal medya forumu ile dijital dünyada fark yaratmak isteyen herkesin buluşma noktasıyız.

Katılım sağlamak ve bilgi paylaşımında bulunmak için türkçe webmaster forumları arasında en iyisi olan platformumuzda siz de yerinizi alın!