• Webmaster forumu olarak, web geliştirme ve dijital pazarlama gibi konularda bilgi paylaşımı yapabileceğiniz webmaster sitesi ve freelancer forumu kategorilerimizle size en iyi deneyimi sunuyoruz! katılım ve kullanım tamamen Ücretsizdir!

Savcı Ercan Kayhan’ı öldüren cani hakkında yeni gelişme! 'Dengesizliği vardı'

alcnpktn

Forum Üyesi
6979e7ed9260115a9e5c10b4.jpg

Ömerli Mahallesi'ndeki restoranda 3 Eylül saat 21.15 sıralarında meydana gelen olayda Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'nda Genel Soruşturma Bürosu'nda görevli Cumhuriyet Savcısı Ercan Kayhan'ı boğazından bıçaklayarak öldüren şüpheli Mustafa Can Gül'ün yargılanmasına başlandı. Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianamede 'Tasarlayarak canavarca hisle kasten öldürme' suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapsi istenen Mustafa Can Gül, ikinci kez hakim karşısına çıktı. Anadolu 25. Ağır Ceza Mahkemesi'nce görülen ilk duruşmaya tutuklu sanık Mustafa Can Gül, hayatını kaybeden Cumhuriyet Savcısının yakınları ve taraf avukatları katıldı.

İlginizi Çekebilir

‘BİLAL İLE PROBLEMLERİ YOKTU’

Ercan Kayhan'ın iş ortağı olan Bilal Bilgin ile ilgili, hayatını kaybeden Ercan Kayhan'ın eşi Nuran Kayhan, "Eşim bize Bilal ile problemleri olduğundan bahsetmedi. Bilal ile arasında bir problem yoktu" dedi.

‘BEN ÇEVREDEN MAKTÜLÜ SEVMEDİĞİNİ DUYDUM’

Tanık Ege Altunışıkoğlu, "Ben sanığı mahalleden tanırım olaydan önce son zamanlarda psikolojik olarak kötü durumdaydı. Kendisini parkta görürdüm kendi kendine konuşurdu. Maktül ile ilgili aramızda sanık ile aramızda bir konuşma geçmedi. Ben çevreden maktülü sevmediğini duydum. Ancak zarar vereceğini söylediği beyanlarını duymadım. Ben sanığın uyuşturucu madde kullandığını çevreden duydum ama şahit olmadım" dedi.

'UYUŞTURUCU MADDE DAHİL FARKLI ALIŞKANLIKLARI OLDUĞUNU DUYDUM'

Tanık Emircan Kulaç, "Sanık benim ilkokuldan arkadaşım olur. Kendisi ile olaydan yaklaşık 2 yıl önce görüşmeyi kestim. Uyuşturucu madde dahil farklı alışkanlıkları olduğunu duydum. Olaydan 6 ay önce bir parkta kendi kendine oturup konuşuyordu. Kendisi ile bir diyalogum olmadı. O dönemde kendisi ile görüşenler, o beni yaktı bende onu yakacağım dediğini söylüyorlardı" dedi.

Yürek yakan veda! Aracın camına yaslanıp yalvardı: 'Ne olur kalk aşkım'

'DENGESİZLİĞİ VARDI'

Tanık Celal Uygun, "Olay günü ilgili işletmeye arkadaş grubumuz ile yemek yemeye gitmiştik. Maktül de masamıza geldi. Bir müddet bizimle oturdu, ardından kalktı. Mutfağa yöneldi. Bir süre sonra içeriden bağrışma ve cam kırılma sesi geldi. Olayı görmedim. Sanıkta onun yanında elinde bıçakla duruyordu. Ne yaptın diye kendisine serzenişte bulundum. Sanıkta o haketti diye cevap verdi, zaten o sırada da jandarma ekipleri geldi. Sanığın uyuşturucu madde kullandığını görmedim ama dengesizliği vardı" kaydetti.

Maktülün Avukatı, "Sanık hakkında şikayetimiz devam etmektedir. En ağır şekilde cezalandırılmasını talep ediyoruz" dedi.

DURUŞMA ERTELENDİ

Mahkeme, sanığın tasarlayarak öldürme ve kasten öldürme suçlarından cezai ehliyeti bulunup bulunmadığını öğrenmek için Erenköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'ne sevki talebi için cezaevine müzekkere yazdırdı ve sanığın tutukluluk halinin devamına karar vererek duruşmayı 8 Nisan Çarşamba gününe erteledi.

Webmaster Forumları

Webmaster forumu arayanlar için en doğru adreslerden biri olan sitemiz, geniş içerik yelpazesiyle webmaster dünyasına dair her türlü ihtiyacınıza cevap vermektedir. Xenforo destek hizmetlerimizden faydalanabilir, ücretsiz scriptler ve ücretsiz backlink olanaklarından yararlanabilirsiniz. Sitemiz ayrıca, SEO çalışmaları yapmak isteyenler için en kapsamlı SEO forumları arasında yer almaktadır.

Webmaster Forumu

Sitemizde makale satışı, link değişimi, web site tanıtımı gibi işlemleri güvenle gerçekleştirebilirsiniz. Özellikle tanıtım yazısı ile sitenizin görünürlüğünü artırabilir, geniş kitlelere ulaşabilirsiniz. Ayrıca, sosyal medya uzmanlarına yönelik özel bir sosyal medya forumu ile dijital dünyada fark yaratmak isteyen herkesin buluşma noktasıyız.

Katılım sağlamak ve bilgi paylaşımında bulunmak için türkçe webmaster forumları arasında en iyisi olan platformumuzda siz de yerinizi alın!