• Webmaster forumu olarak, web geliştirme ve dijital pazarlama gibi konularda bilgi paylaşımı yapabileceğiniz webmaster sitesi ve freelancer forumu kategorilerimizle size en iyi deneyimi sunuyoruz! katılım ve kullanım tamamen Ücretsizdir!

Seferihisar Belediye Meclisi deprem bölgesi için tek yürek

DeviL

Forum Üyesi
Şubat ayı olağan birleşimiyle toplanan Seferihisar Belediye Meclisi Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde gerçekleşen ve on ilimizi etkileyen depremde zarar gören vatandaşlar için tek yürek oldu.

Şubat Ayı Seferihisar Belediye Meclisi olağan gündemiyle toplandı. Görüşülmesi zorunlu olan konuların görüşüldüğü toplantıda Kahramanmaraş Pazarcık’ta meydana gelen ve on ili etkileyen depremde zarar gören vatandaşlar için başlayan yardım seferberliğiyle ilgili bilgilendirme yapıldı. İzmir Valiliği koordinesinde Seferihisar Kaymakamlığı, Seferihisar Belediyesi, siyasi partiler ve STK'ların el birliği ile sürdürdüğü yardım çalışmaları hakkında bilgi veren Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin, “Tüm Seferihisar deprem bölgelerine yardım için seferber oldu. Toplanan ayni yardımların ilk kısmı yola çıktı. Vatandaşımızın desteği durmadan devam ediyor. Allah bir daha hiç bir memlekete böyle bir afet yaşatmasın” diye konuştu.

Deprem yardımlarında koordinasyonun önemine dikkat çeken AK Partili Seferihisar Belediye Meclis Üyesi Ümit Cingöz ise “Gün birlik olma günü. Seferihisarlı hemşehrilerimizin Kaymakamlığımız ve Belediyemizin koordine olarak sürdürdüğü yardım seferberliğine desteği çok önemli. Hemşehrilerimizin ayni yardımları Seferihisar Anadolu İmam Hatip Lisesi deposuna, belediyemizin toplama noktasına ve Ürkez hizmet noktasına ulaştırmaları önemli, nakdi yardımları ise AFAD Başkanlığına ait hesap numaralarına göndermelerini rica ediyoruz” diyerek dayanışma çağrısı yaptı.

Kaynak: (BYZHA) - Beyaz Haber Ajansı

Webmaster Forumları

Webmaster forumu arayanlar için en doğru adreslerden biri olan sitemiz, geniş içerik yelpazesiyle webmaster dünyasına dair her türlü ihtiyacınıza cevap vermektedir. Xenforo destek hizmetlerimizden faydalanabilir, ücretsiz scriptler ve ücretsiz backlink olanaklarından yararlanabilirsiniz. Sitemiz ayrıca, SEO çalışmaları yapmak isteyenler için en kapsamlı SEO forumları arasında yer almaktadır.

Webmaster Forumu

Sitemizde makale satışı, link değişimi, web site tanıtımı gibi işlemleri güvenle gerçekleştirebilirsiniz. Özellikle tanıtım yazısı ile sitenizin görünürlüğünü artırabilir, geniş kitlelere ulaşabilirsiniz. Ayrıca, sosyal medya uzmanlarına yönelik özel bir sosyal medya forumu ile dijital dünyada fark yaratmak isteyen herkesin buluşma noktasıyız.

Katılım sağlamak ve bilgi paylaşımında bulunmak için türkçe webmaster forumları arasında en iyisi olan platformumuzda siz de yerinizi alın!