• Webmaster forumu olarak, web geliştirme ve dijital pazarlama gibi konularda bilgi paylaşımı yapabileceğiniz webmaster sitesi ve freelancer forumu kategorilerimizle size en iyi deneyimi sunuyoruz! katılım ve kullanım tamamen Ücretsizdir!

Sirius Pet Store, can dostlar için Bornova’da açıldı

DeviL

Forum Üyesi
Sirius, genç girişimci Yaprak Hamiyet Alagöz tarafından Bornova Avcılar Effect’de açıldı. Haftasonu gerçekleşen açılışa çok sayıda davetli katılırken can dostların mutluluğu gözlerinden okundu. Sirius’ta can dostlar için özel kıyafetlerin yanı sıra aksesuarlar yer alırken doğum günü partileri ve özel çekimlerde yapılacak.

Sirius Pet Store Kurucusu Yaprak Hamiyet Alagöz, “Sirius’ta hayvanlara özel butik tarzda kıyafetlerimiz ve aksesuarlarımız var. Ayrıca burada can dostlarımızın doğum günü kutlamaları ve sosyalleşme partileri olacak. Onlar için özel bir dekor alanı oluşturdum. Orada profesyonel makinamızla çekimler yapılabilecek.”

“Çocukluğumdan beri hayalim olan bir yeri açtım. Hayvanlarla ilgili bir yer açmak istiyordum. Umarım güzel sonuçlar alırız. Bir hayvana verebileceğimiz en güzel şey sevgidir bence. Onlar için güzel bir dünya olsun diye gayret ediyoruz.”

“Sirius benim ilk köpeğim. Sirius gibi yıldızı ve enerjisi çok yüksek bir hayvan. Benim için çok güzel bir enerjisi var. Sirius’u çok sevdiğim için onun adını mekanımızın adı olarak koyduk.”

“Sirius’ta hayvanlarımıza özel ceketler, yelekler, sweatler, bornozlar, kazaklar yer alıyor. Ayrıca yataklarımız, ödül mamalarımız, tasmalarımız, bakım ve hijyen ürünleri gibi birçok çeşit ürünümüz var” şeklinde konuştu.

Kaynak: (BYZHA) - Beyaz Haber Ajansı

Webmaster Forumları

Webmaster forumu arayanlar için en doğru adreslerden biri olan sitemiz, geniş içerik yelpazesiyle webmaster dünyasına dair her türlü ihtiyacınıza cevap vermektedir. Xenforo destek hizmetlerimizden faydalanabilir, ücretsiz scriptler ve ücretsiz backlink olanaklarından yararlanabilirsiniz. Sitemiz ayrıca, SEO çalışmaları yapmak isteyenler için en kapsamlı SEO forumları arasında yer almaktadır.

Webmaster Forumu

Sitemizde makale satışı, link değişimi, web site tanıtımı gibi işlemleri güvenle gerçekleştirebilirsiniz. Özellikle tanıtım yazısı ile sitenizin görünürlüğünü artırabilir, geniş kitlelere ulaşabilirsiniz. Ayrıca, sosyal medya uzmanlarına yönelik özel bir sosyal medya forumu ile dijital dünyada fark yaratmak isteyen herkesin buluşma noktasıyız.

Katılım sağlamak ve bilgi paylaşımında bulunmak için türkçe webmaster forumları arasında en iyisi olan platformumuzda siz de yerinizi alın!