Webmaster Destek Forumu

Yarınların için bir şey yapmazsan, ölene dek Alarm kurmaya mahkumsun !
İletişim
  • Webmaster forumu olarak, web geliştirme ve dijital pazarlama gibi konularda bilgi paylaşımı yapabileceğiniz webmaster sitesi ve freelancer forumu kategorilerimizle size en iyi deneyimi sunuyoruz! katılım ve kullanım tamamen Ücretsizdir!

Sitem neden büyümüyor ?

EnteL

Forum Üyesi
Eğer sende sitem neden büyümüyor diyorsan öncelikle sakin olmalısın.

• Sitenin sektörü
  • Domain adın
  • Sitenin sistemi ( blog, forum, e-ticaret )
  • Yükselmek istediğin hedef kelime
  • İç SEO
  • Dış SEO
  • Özgünlük ve daimi içerik girişi
Bunlarin hepsi sitenin yükselmesi yada yükselmemesi için önemli faktörler.

Örneğin bir sohbet sitesini ele alalım ;

Eğer sen, sohbet kelimesinde yükselmek istiyorsan. Google da sohbet, sohbet sitesi, ücretsiz sohbet yazıldığında birinci olmayı hedefliyorsan bunun için ciddi manada harcama yapman gerekecek.

Web sitenin Wordpress tabanlı olduğunu düşünelim.

Öncelikle benzersiz ve SEO dostu bir temaya ihtiyacın var.
Sonrasında SEO da siteni destekleyecek eklentilere ihtiyacın var.
Özgün ve SEO bilgisine sahip makale yazarına ihtiyacın var. ( Günlük Özgün makale girişleri yapmalısın )
İç SEO için yapacaklarımız bunlar.
Şimdi dış SEO için yapacaklara geçelim.
Öyle her gördüğün SEO uzmanıyım diyenle çalışma. Kaliteli ve bu işte ciddi referansları olan kişi yada firmaları tercih et.
Çok kaliteli backlinklere ihtiyacın var.
Tanıtım yazıları, blog backlinkler, profil backlinkler ve Footer linkler.
Bunlarla birlikte siten için paravan siteler oluşturup önce onları desteklerin, o paravanlar ile de ana siteni desteklenmelisin.
Spam sitelerden uzak durup Da, Pa, Alexa ve hit durumları iyi sitelerden backlink almalısın.

Bunları yapmadiysan o zaman sitem neden yükselmedi sorusunu sormadın sayıyorum.

Site işi çocuk bakımı gibidir.
İlgi ister, ciddiyet ister, devamlılık ve sorumluluk ister.

Haydi siteleri olanları bu konu altına bekliyorum. Sizler siteniz için neler yaptınız yada sitesi olanlara neler önerirsiniz.

Webmaster Forumları

Webmaster forumu arayanlar için en doğru adreslerden biri olan sitemiz, geniş içerik yelpazesiyle webmaster dünyasına dair her türlü ihtiyacınıza cevap vermektedir. Xenforo destek hizmetlerimizden faydalanabilir, ücretsiz scriptler ve ücretsiz backlink olanaklarından yararlanabilirsiniz. Sitemiz ayrıca, SEO çalışmaları yapmak isteyenler için en kapsamlı SEO forumları arasında yer almaktadır.

Webmaster Forumu

Sitemizde makale satışı, link değişimi, web site tanıtımı gibi işlemleri güvenle gerçekleştirebilirsiniz. Özellikle tanıtım yazısı ile sitenizin görünürlüğünü artırabilir, geniş kitlelere ulaşabilirsiniz. Ayrıca, sosyal medya uzmanlarına yönelik özel bir sosyal medya forumu ile dijital dünyada fark yaratmak isteyen herkesin buluşma noktasıyız.

Katılım sağlamak ve bilgi paylaşımında bulunmak için türkçe webmaster forumları arasında en iyisi olan platformumuzda siz de yerinizi alın!