• Webmaster forumu olarak, web geliştirme ve dijital pazarlama gibi konularda bilgi paylaşımı yapabileceğiniz webmaster sitesi ve freelancer forumu kategorilerimizle size en iyi deneyimi sunuyoruz! katılım ve kullanım tamamen Ücretsizdir!

‘Süreci İmralı meselesinde kilitliyorlar’

alcnpktn

Forum Üyesi
690f9fbb36206bb89d50a8b7.jpg

MEHTAP GÖKDEMİR / Ankara - “Aslında konuşulması gereken pek çok başlık var” diyen partili kurmaylar, “Demokratikleşme konusunda adım atılmayacak mı? Kayyumlar, kent uzlaşısı soruşturması, hasta tutuklular konusunda ne düşünülüyor. Yasal düzenlemeler diye bahsedilen şey nedir, özel bir kanun mu yoksa mecvut kanunlardaki değişiklikler midir?” sorularının yanıtlanmasını ve AK Parti’nin bu konulardaki iradesini açıkça koyması gerektiğini ifade ediyorlar.

‘Sadece dinleyip dağıldık’

Süreçte pek çok belirsizlik bulunduğuna işaret eden CHP’liler, Milliyet’e şu değerlendirmeyi yaptılar: “Komisyonda bugüne kadar dinleme faaliyeti yapıldı. Evet bu kıymetliydi. Ama dinleme faaliyetinden keşke adım adım ne dersler çıkardığımızı, ne sonuçlar çıkardığımızı da konuşup, o değerlendirmeleri yapsaydık. O zaman belki şu an çok daha ileri bir aşamada olabilirdik. Sadece dinleyip dağıldığımız, üzerine değerlendirme bile yapmadığımız toplantılar oldu. Öyle olunca da meseleyi şimdi sadece İmralı üzerinden tartışmak istiyorlar. Sadece İmralı meselesinde kilitliyorlar.”

Ahuzar

Forum Üyesi
Bilgi için teşekkürler.

Webmaster Forumları

Webmaster forumu arayanlar için en doğru adreslerden biri olan sitemiz, geniş içerik yelpazesiyle webmaster dünyasına dair her türlü ihtiyacınıza cevap vermektedir. Xenforo destek hizmetlerimizden faydalanabilir, ücretsiz scriptler ve ücretsiz backlink olanaklarından yararlanabilirsiniz. Sitemiz ayrıca, SEO çalışmaları yapmak isteyenler için en kapsamlı SEO forumları arasında yer almaktadır.

Webmaster Forumu

Sitemizde makale satışı, link değişimi, web site tanıtımı gibi işlemleri güvenle gerçekleştirebilirsiniz. Özellikle tanıtım yazısı ile sitenizin görünürlüğünü artırabilir, geniş kitlelere ulaşabilirsiniz. Ayrıca, sosyal medya uzmanlarına yönelik özel bir sosyal medya forumu ile dijital dünyada fark yaratmak isteyen herkesin buluşma noktasıyız.

Katılım sağlamak ve bilgi paylaşımında bulunmak için türkçe webmaster forumları arasında en iyisi olan platformumuzda siz de yerinizi alın!