• Webmaster forumu olarak, web geliştirme ve dijital pazarlama gibi konularda bilgi paylaşımı yapabileceğiniz webmaster sitesi ve freelancer forumu kategorilerimizle size en iyi deneyimi sunuyoruz! katılım ve kullanım tamamen Ücretsizdir!

”Türkiye Tek Yürek” yayınında ”Unutmak da bizim yaptığımız şeylerden bir tanesi, unutmayalım” diyen Murat Yıldırım’ın sözü kesildi mi?

Na

Forum Üyesi
Depremzedelere yardım için ”Türkiye Tek Yürek” kampanyası düzenleniyor. Ülkenin tüm televizyon kanalları ve radyolarında ekrana gelen ortak yayında, ilahiyatçı Nihat Hatipoğlu, ”Unutmayalım. Unutmak da bizim yaptığımız şeylerden bir tanesi.” diyen oyuncu Murat Yıldırım’ın sözünü kesti ve başka bir ünlüye söz hakkı verildi.

Nihat Hatipoğlu, Pelin Çift, Çağla Şikel, Tümer Doğru, Nazlı Çelik, Acun Ilıcalı, Deniz Bayramoğlu, Didem Arslan Yılmaz moderatörlüğünde yapılan ortak yayında sanat, iş ve spor dünyasının önde gelen isimleri ve halk depremzedelere destek oluyor.

Telefonla yardım toplayan oyuncu Murat Yıldırım kendisine söz hakkı verildiğinde şu ifadeleri kullandı:

”Bugün yardım toplayacağız toplamaya da devam ediyoruz. En iyi yaptığımız şeylerden bir tanesi bizim bu. Çünkü Türk milleti olarak genimizde vardır bu zaten. Ama en iyi yaptığımız az önce de söyledim ben bunu başka bir şeyi de belirtmek istiyorum. Unutmayalım. Unutmak da bizim yaptığımız şeylerden bir tanesi.”

Yıldırım’ın açıklaması bitmeden Hatipoğlu ”Teşekkür ederiz, teşekkür ederiz” diyerek sözü başka bir ünlüye verdi.

Kaynak: T24

Webmaster Forumları

Webmaster forumu arayanlar için en doğru adreslerden biri olan sitemiz, geniş içerik yelpazesiyle webmaster dünyasına dair her türlü ihtiyacınıza cevap vermektedir. Xenforo destek hizmetlerimizden faydalanabilir, ücretsiz scriptler ve ücretsiz backlink olanaklarından yararlanabilirsiniz. Sitemiz ayrıca, SEO çalışmaları yapmak isteyenler için en kapsamlı SEO forumları arasında yer almaktadır.

Webmaster Forumu

Sitemizde makale satışı, link değişimi, web site tanıtımı gibi işlemleri güvenle gerçekleştirebilirsiniz. Özellikle tanıtım yazısı ile sitenizin görünürlüğünü artırabilir, geniş kitlelere ulaşabilirsiniz. Ayrıca, sosyal medya uzmanlarına yönelik özel bir sosyal medya forumu ile dijital dünyada fark yaratmak isteyen herkesin buluşma noktasıyız.

Katılım sağlamak ve bilgi paylaşımında bulunmak için türkçe webmaster forumları arasında en iyisi olan platformumuzda siz de yerinizi alın!