• Webmaster forumu olarak, web geliştirme ve dijital pazarlama gibi konularda bilgi paylaşımı yapabileceğiniz webmaster sitesi ve freelancer forumu kategorilerimizle size en iyi deneyimi sunuyoruz! katılım ve kullanım tamamen Ücretsizdir!

Üçüzleri olan baba, işi bırakıp evde bebek bakmaya başladı: Sürekli kucakta gezdiriyoruz.

alcnpktn

Forum Üyesi
68c3dddf2e00da8e912289f6.jpg

Yaklaşık bir yıl önce evlenen Caner Dönmez ile dünyaevine giren Bahar Dönmez, Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde 20 Haziran'da sezaryenle gerçekleştirilen doğumla üçüzleri Musa Eymen, Önder Asaf ve Muhammed Talha’yı kucağına aldı.

68c3dc002e00da8e912289d7.jpg

Çocukları şu anda 84 günlük olan çift, üçüzlerine bakmakta zorlandı. Organize sanayi bölgesindeki bir fabrikada çalışan Caner Dönmez, bebeklerine bakmak için fabrikadaki işini bırakarak gündelik işlere gitmeye başladı. İlk bebeklerinin üçüz olmasına zorlandıklarını belirten Bahar Dönmez, “İlk bebeklerim olduğu için bakmakta zorlanıyoruz. Bez, mama masrafları fazla olunca çocuklarımıza yetişemiyoruz. Bir de eşim çocuklara bakmama yardım etmek için çalışmıyor. 8 ayın sonunda doğum gerçekleşti. Sonrasında masraflara yetişemeyince yardıma başvurduk ama bir netice alamadık. Bizim üçüz olunca ailede herkes şaşırdı. Hastaneye gidince gören herkes şaşırıyor. Eşimin yakınları da bebeklere bakarken bana yardım ediyor. Tek başıma yapamam, her çocuğa bir kişi lazım” dedi.

68c3dc232e00da8e912289d9.jpg

‘KENDİ SÜTÜM DE YETMİYOR’

Bebeklerine beşik alamadıkları için yerde yatırdıklarını söyleyen Bahar Dönmez, “Her annenin hayali olan beşik ile bebek arabası ama biz onları alamadık” dedi. Dönmez, şöyle konuştu:

Alıntı Metni

68c3dc362e00da8e912289e1.jpg

68c3dc362e00da8e912289df.jpg

68c3dc362e00da8e912289dd.jpg

68c3dc362e00da8e912289db.jpg

Ahuzar

Forum Üyesi
Bilgi için teşekkürler.

Webmaster Forumları

Webmaster forumu arayanlar için en doğru adreslerden biri olan sitemiz, geniş içerik yelpazesiyle webmaster dünyasına dair her türlü ihtiyacınıza cevap vermektedir. Xenforo destek hizmetlerimizden faydalanabilir, ücretsiz scriptler ve ücretsiz backlink olanaklarından yararlanabilirsiniz. Sitemiz ayrıca, SEO çalışmaları yapmak isteyenler için en kapsamlı SEO forumları arasında yer almaktadır.

Webmaster Forumu

Sitemizde makale satışı, link değişimi, web site tanıtımı gibi işlemleri güvenle gerçekleştirebilirsiniz. Özellikle tanıtım yazısı ile sitenizin görünürlüğünü artırabilir, geniş kitlelere ulaşabilirsiniz. Ayrıca, sosyal medya uzmanlarına yönelik özel bir sosyal medya forumu ile dijital dünyada fark yaratmak isteyen herkesin buluşma noktasıyız.

Katılım sağlamak ve bilgi paylaşımında bulunmak için türkçe webmaster forumları arasında en iyisi olan platformumuzda siz de yerinizi alın!