Webmaster Destek Forumu

Yarınların için bir şey yapmazsan, ölene dek Alarm kurmaya mahkumsun !
İletişim
  • Webmaster forumu olarak, web geliştirme ve dijital pazarlama gibi konularda bilgi paylaşımı yapabileceğiniz webmaster sitesi ve freelancer forumu kategorilerimizle size en iyi deneyimi sunuyoruz! katılım ve kullanım tamamen Ücretsizdir!

Ümit Özdağ - Yeşil Sol Parti kapışması sosyal medyaya sıçradı: "İtle- Faşistle uğraşacak vaktimiz yok"

Na

Forum Üyesi
Ümraniye'de dün partililerle buluşan ve esnaf ziyaretleri yapan Özdağ, rakip partilerin standlarını da gezmişti.

HDP'nin devamı olan Yeşil Sol Parti'nin standına gelen Özdağ, "Bütün siyasi partilerin stantlarını ziyaret ediyoruz. Şimdi de Yeşil Sol Parti standının önüne geldik ama kimse yok. Muhtemelen dağa çıktılar." ifadelerini kullanmış, bu sözler sosyal medyada gündem olmuştu.

Twitter'da Yeşil Sol Parti adına gönüllüler tarafından açılan bir hesap söz konusu videoyu, "Bu Faşist standımızı ziyarete gelmiş. Arkadaşlarımız KUDUZ olmamak için alanı terk etmişler. Biliyorsunuz kuduz bulaşıcıdır" sözleriyle paylaştı.

Bu Faşist standımızı ziyarete gelmiş. Arkadaşlarımız KUDUZ olmamak için alanı terk etmişler. Biliyorsunuz kuduz bulaşıcıdır. ✌️Yeşil Sol Parti ✌️ pic.twitter.com/dSChoKuHFa

— Yeşil Sol Parti (@yesiller_sol) April 11, 2023
Ümit Özdağ ise yine sosyal medyada gündem olacak bir cevap verdi. Özdağ, gönüllü hesabını alıntılayarak, "Ben yıllardan buyana sizin veterinerinizim. Televizyonlarda kuduran bölücüleri şoklayarak tedavi ederim: Size aşı yapmak için gelmiştim." dedi.

Ben yıllardan buyana sizin veterinerinizim. Televizyonlarda kuduran bölücüleri şoklayarak tedavi ederim: Size aşı yapmak için gelmiştim.

— Ümit Özdağ (@umitozdag) April 12, 2023
Son olarak bu mesaja yine yanıt veren Yeşil Sol Parti görüşlü hesap oldu. Mesajda, “İtle- Faşistle uğraşacak vaktimiz yok. Sen aşını yapmana rağmen halen oraya buraya saldırıyorsun. Senin yerin Millet Meclisi değil. Sen havlamaya devam et. Kuyruğunu kıstırıp kaçarsın 14 Mayıs'tan sonra. İtler muhatabımız değildir. Şimdi KAYBOL...” ifadelerine yer verildi.

İtle- Faşistle uğraşacak vaktimiz yok. Sen aşını yapmana rağmen halen oraya buraya saldırıyorsun. Senin yerin Millet Meclisi değil. Sen havlamaya devam et. Kuyruğunu kıstırıp kaçarsın 14 Mayıs'tan sonra. İtler muhatabımız değildir. Şimdi KAYBOL...

— Yeşil Sol Parti (@yesiller_sol) April 12, 2023

Webmaster Forumları

Webmaster forumu arayanlar için en doğru adreslerden biri olan sitemiz, geniş içerik yelpazesiyle webmaster dünyasına dair her türlü ihtiyacınıza cevap vermektedir. Xenforo destek hizmetlerimizden faydalanabilir, ücretsiz scriptler ve ücretsiz backlink olanaklarından yararlanabilirsiniz. Sitemiz ayrıca, SEO çalışmaları yapmak isteyenler için en kapsamlı SEO forumları arasında yer almaktadır.

Webmaster Forumu

Sitemizde makale satışı, link değişimi, web site tanıtımı gibi işlemleri güvenle gerçekleştirebilirsiniz. Özellikle tanıtım yazısı ile sitenizin görünürlüğünü artırabilir, geniş kitlelere ulaşabilirsiniz. Ayrıca, sosyal medya uzmanlarına yönelik özel bir sosyal medya forumu ile dijital dünyada fark yaratmak isteyen herkesin buluşma noktasıyız.

Katılım sağlamak ve bilgi paylaşımında bulunmak için türkçe webmaster forumları arasında en iyisi olan platformumuzda siz de yerinizi alın!