Webmaster Destek Forumu

Yarınların için bir şey yapmazsan, ölene dek Alarm kurmaya mahkumsun !
İletişim
  • Webmaster forumu olarak, web geliştirme ve dijital pazarlama gibi konularda bilgi paylaşımı yapabileceğiniz webmaster sitesi ve freelancer forumu kategorilerimizle size en iyi deneyimi sunuyoruz! katılım ve kullanım tamamen Ücretsizdir!

Üzerine tiner döküp, kendini yakmaya çalıştı! 'Beynim bitti çalışmıyor'

alcnpktn

Forum Üyesi
68e24dcc9d6a4a42554a29e8.jpg

Olay, öğle saatlerinde Muratpaşa ilçesi Yenigün Mahallesi 1080 Sokak’ta bulunan 5 katlı binanın giriş katında meydana geldi. Bir süre önce psikolojik tedavi gördüğü belirtilen Ertan K., ailevi sorunları nedeniyle üzerine tiner dökerek kendini yakmaya çalıştı.

İlginizi Çekebilir

Ertan K.'nın bina girişinde bağırması ve kendini yakacağını söylemesi üzerine çevredekiler durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine adrese ekipler sevk edildi. Olay yerine gelen polis ekibi, Ertan K.'yi uzun süre ikna etmeye çalışırken, itfaiye ekibi de hortum çekerek hazır bekledi.

ARKADAŞI ÇAKMAĞI ALIP EYLEMDEN VAZGEÇİRDİ

Elinde çakmak olan Ertan K., "Ben şeker hastasıyım. Bu yaşa kadar çocuklarımı getirdim. Kimse bana bakmıyor. Beynim bitti çalışmıyor. Evim yok, benim paramı almasalardı evim olurdu" dedi. 1 saat sonra olay yerine gelen Ertan K.'nin bir arkadaşı, elindeki çakmağı alıp, fırlattı. Ertan K. ile bir süre konuşan arkadaşı, eyleminden vazgeçirdi.

Marmara Denizi'nde 3.5 büyüklüğünde deprem

POLİS ÜZERİNE SU DÖKTÜ

Polis ekibi, Ertan K.'nin üzerine 5 litrelik bidondan su dökerek tinerin akmasını sağladı. Ertan K.'nin arkadaşı ise eliyle dökülen suyu vücuduna yaydı. Evden tişörtü getirilen Ertan K., gözüne tiner gelmesinden dolayı bir süre ayağa kalkamadı. Ertan K., ekiplerin ve arkadaşı tarafından ayağa kaldırılarak ambulansa kadar götürüldü. Ertan K., ilk müdahalesinin ardından Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.

Antalya’da 6 çocuğun üzerine benzin döküp yakmaya çalıştı! Mahalleli kabusu yaşadı

Webmaster Forumları

Webmaster forumu arayanlar için en doğru adreslerden biri olan sitemiz, geniş içerik yelpazesiyle webmaster dünyasına dair her türlü ihtiyacınıza cevap vermektedir. Xenforo destek hizmetlerimizden faydalanabilir, ücretsiz scriptler ve ücretsiz backlink olanaklarından yararlanabilirsiniz. Sitemiz ayrıca, SEO çalışmaları yapmak isteyenler için en kapsamlı SEO forumları arasında yer almaktadır.

Webmaster Forumu

Sitemizde makale satışı, link değişimi, web site tanıtımı gibi işlemleri güvenle gerçekleştirebilirsiniz. Özellikle tanıtım yazısı ile sitenizin görünürlüğünü artırabilir, geniş kitlelere ulaşabilirsiniz. Ayrıca, sosyal medya uzmanlarına yönelik özel bir sosyal medya forumu ile dijital dünyada fark yaratmak isteyen herkesin buluşma noktasıyız.

Katılım sağlamak ve bilgi paylaşımında bulunmak için türkçe webmaster forumları arasında en iyisi olan platformumuzda siz de yerinizi alın!