Webmaster Destek Forumu

Yarınların için bir şey yapmazsan, ölene dek Alarm kurmaya mahkumsun !
İletişim
  • Duyuru; Sizde hemen Üye Olup Sorunuzu Sorabilirsiniz, katılım ve kullanım tamamen Ücretsizdir!

vBulletin 3.x.x Gelişmiş Forum Yönetici Listesi

Coder

Forum Üyesi
Katılım
3 Şub 2022
Mesajlar
110
Puanları
16
Yaş
32
Konum
Diyarbakır
vBulletin 3.x.x Gelişmiş Forum Yönetici Listesi



Merhaba,



Gelişmiş forum yönetici listesi normal olan "Forum Yöneticilerini Görüntüle" kısmından farklıdır. Yönetici profili detaylı ve kutucuk içerisindedir. Caps konu içerisinde mevcuttur.





Kurulum:



- Zip içerisinde bulunan dosyaları ana dizine gönderin.

- XML'i ürün yöneticisinden içeri alın.

- Türkçe çevirisi çok basittir. Bir kaç cümlesi olduğu için çevirisini yapmadım. Boş bir zamanımda yapar ek olarak dosyayı eklerim.

- Ana sayfa da bu eklentinin aktif olması için Temalar da Ara kısmına girin "showgroups.php" bunu kullandığınız temanın şablonun da bulun ve "staff.php" olarak değiştirin.



NOT: Diller&Cümleler >> Cümleler de Ara kısmından cümleleri arayıp Türkçe çevirisini yapabilirsiniz ve gayet basittir.





Caps:



k9ODEA.jpg




Link;



https://drive.google.com/open?id=1WS...eKEzHKtp1SKroR



Kodlayıcı; Hasann



vBulletin 4.x.x Eklentileri, vBulletin 4.x.x Soru(n)lar, vBulletin 4.x.x Temaları, vBulletin 4.x.x Şablonları, vBulletin 4.x.x Dilleri, vBulletin 4.x.x Tartışmaları, vBulletin 4.x.x İp Uçları, vBulletin 4.x.x İstek , vBulletin Blog, Forum Sidebar Blokları , vBulletin 3.x.x Eklentileri, vBulletin 3.x.x Soru(n)lar, vBulletin 3.x.x Temaları, vBulletin 3.x.x Şablonları, vBulletin 3.x.x Dilleri, vBulletin 3.x.x Tartışmaları, vBulletin 3.x.x İp Uçları, vBulletin 3.x.x İstek , vBulletin Blog, Forum Sidebar Blokları , vBulletin 3.8.x Eklentileri, vBulletin 3.8.x Soru(n)lar, vBulletin 3.8.x Temaları, vBulletin 3.8.x Şablonları, vBulletin 3.8.x Dilleri, vBulletin 3.8.x Tartışmaları, vBulletin 3.8.x İp Uçları, vBulletin 3.8.x İstek , vBulletin Blog, Forum Sidebar Blokları , vBulletin 3.7.x Eklentileri, vBulletin 3.7.x Soru(n)lar, vBulletin 3.7.x Temaları, vBulletin 3.7.x Şablonları, vBulletin 3.7.x Dilleri, vBulletin 3.7.x Tartışmaları, vBulletin 3.7.x İp Uçları, vBulletin 3.7.x İstek , vBulletin Blog, Forum Sidebar Blokları , vBulletin 5.x.x Eklentileri, vBulletin 5.x.x Soru(n)lar, vBulletin 5.x.x Temaları, vBulletin 5.x.x Şablonları, vBulletin 5.x.x Dilleri, vBulletin 5.x.x Tartışmaları, vBulletin 5.x.x İp Uçları, vBulletin 4.x.x İstek , vBulletin Blog, Forum Sidebar Blokları[/b]
 
Üst