• Duyuru; Sizde hemen Üye Olup Sorunuzu Sorabilirsiniz, katılım ve kullanım tamamen Ücretsizdir!
Ulutr blog

Vbulletinde Admincp Şifreleme - Güvenlik

Coder

Forum Üyesi
3 Şub 2022
110
0
16
30
Diyarbakır
Vbulletin bildigimiz gibi guvenlikte fazla sorunu olmayan bi script ama yinede onlemimizi alalım.
Admincpye 2 giriş yapılarak girmek için ne mi yapmalıyız?
ftp de admincp-->index.php yi acıyoruz.
En ustte asagıdaki kod olmalı:

PHP- Kodu:

Kod:
[LEFT][ICODE][COLOR=#000000] [COLOR=#0000BB]<?php[/COLOR] [/COLOR] [/ICODE][/LEFT]

Bu kodun altına ekliyoruz:


PHP- Kodu:

Kod:
[LEFT][CODE][COLOR=#000000] [COLOR=#0000BB]$ourLogin [/COLOR][COLOR=#007700]= [/COLOR][COLOR=#DD0000]"Linux"[/COLOR][COLOR=#007700];  [/COLOR]
[COLOR=#0000BB]$ourPassword [/COLOR][COLOR=#007700]=  [/COLOR][COLOR=#DD0000]"Şifre"[/COLOR][COLOR=#007700];  [/COLOR]
[COLOR=#0000BB]session_start[/COLOR][COLOR=#007700]();   
if ([/COLOR][COLOR=#0000BB]$_SESSION[/COLOR][COLOR=#007700][[/COLOR][COLOR=#DD0000]'login'[/COLOR][COLOR=#007700]]!=[/COLOR][COLOR=#0000BB]$ourLogin [/COLOR][COLOR=#007700]&& [/COLOR][COLOR=#0000BB]$_SESSION[/COLOR][COLOR=#007700][[/COLOR][COLOR=#DD0000]'password'[/COLOR][COLOR=#007700]]!=[/COLOR][COLOR=#0000BB]$ourPassword[/COLOR][COLOR=#007700]) {  
   
if ([/COLOR][COLOR=#0000BB]$_POST[/COLOR][COLOR=#007700][[/COLOR][COLOR=#DD0000]'login'[/COLOR][COLOR=#007700]]==[/COLOR][COLOR=#0000BB]$ourLogin [/COLOR][COLOR=#007700]&& [/COLOR][COLOR=#0000BB]$_POST[/COLOR][COLOR=#007700][[/COLOR][COLOR=#DD0000]'password'[/COLOR][COLOR=#007700]]==[/COLOR][COLOR=#0000BB]$ourPassword[/COLOR][COLOR=#007700]) {  
   [/COLOR]
[COLOR=#0000BB]$_SESSION[/COLOR][COLOR=#007700][[/COLOR][COLOR=#DD0000]'login'[/COLOR][COLOR=#007700]] = [/COLOR][COLOR=#0000BB]$_POST[/COLOR][COLOR=#007700][[/COLOR][COLOR=#DD0000]'login'[/COLOR][COLOR=#007700]];  [/COLOR]
[COLOR=#0000BB]$_SESSION[/COLOR][COLOR=#007700][[/COLOR][COLOR=#DD0000]'password'[/COLOR][COLOR=#007700]] = [/COLOR][COLOR=#0000BB]$_POST[/COLOR][COLOR=#007700][[/COLOR][COLOR=#DD0000]'password'[/COLOR][COLOR=#007700]];  [/COLOR]
[COLOR=#0000BB]header[/COLOR][COLOR=#007700]([/COLOR][COLOR=#DD0000]"Location: index.php"[/COLOR][COLOR=#007700]);  
   
}  
else {  
   
echo [/COLOR][COLOR=#DD0000]"  
<form action=index.php method=post>  
   
Login:<br>  
<input type=text name=login value=''><br>  
Password:<br>  
<input type=password name=password value=''><br>  
<input type=submit value=' - ok - '>  
   
</form>  
"[/COLOR][COLOR=#007700];  
exit;  
}  
}  [/COLOR][/COLOR]
[/LEFT][/CODE]

Ben kullanıcı adını Linux yaptım, siz dilediğiniz gibi ayarlayın.
 
Üst Alt