• Webmaster forumu olarak, web geliştirme ve dijital pazarlama gibi konularda bilgi paylaşımı yapabileceğiniz webmaster sitesi ve freelancer forumu kategorilerimizle size en iyi deneyimi sunuyoruz! katılım ve kullanım tamamen Ücretsizdir!

Zihinsel engelli Tuğba kayboldu! 'Şüphelendiğimiz birisi var'

alcnpktn

Forum Üyesi
691c84020a360c93d58fa34e.jpg

Kent merkezine bağlı Eymür köyünde oturan Mehmet Okuyan, 14 Kasım'dan bu yana kızı Tuğba Okuyan'dan haber alamadıklarını söyledi. Kızının yüzde 50 zihinsel engelli raporu olduğunu belirten Okuyan, jandarma ile kızını aradıklarını ama herhangi bir sonuç alamadıklarını ifade etti.

İlginizi Çekebilir

“ŞÜPHELENDİĞİMİZ BİRİSİ VAR”

Baba Okuyan, engelinden dolayı kızının özel öğretim öğrencisi olduğunu da belirterek, "Cuma günü saat 10.00 gibi okullar tatil olduğu için biz onu ahıra gidiyor sandık. Ama şimdi Tuğba yok. Cuma gününden bu yana 5 günden beri yok. Şüphelendiğimiz birisi var. Devlet eliyle bir şekilde aramaya devam ediyoruz. Jandarma ekipleriyle bu gece aradık, bulamadık. Yaylalara, evlere gittik ama hiçbir iz yok. Kızım 17 yaşında ve yüzde 50 engeli var. Ben devlet tarafından çocuğumun bulunmasını istiyorum. Sağ ya da ölü; onu bir şekilde görmek istiyorum. İnşallah bir şekilde bulunacak. Herkesten yardım istiyorum. Duyan duymayan haber verir inşallah" dedi.

Sapanca Gölü'nde esrarengiz olay! ‘İlk balık sandım, kaynamayı görünce dikkatimi çekti’

Ahuzar

Forum Üyesi
Bilgi için teşekkürler.

Webmaster Forumları

Webmaster forumu arayanlar için en doğru adreslerden biri olan sitemiz, geniş içerik yelpazesiyle webmaster dünyasına dair her türlü ihtiyacınıza cevap vermektedir. Xenforo destek hizmetlerimizden faydalanabilir, ücretsiz scriptler ve ücretsiz backlink olanaklarından yararlanabilirsiniz. Sitemiz ayrıca, SEO çalışmaları yapmak isteyenler için en kapsamlı SEO forumları arasında yer almaktadır.

Webmaster Forumu

Sitemizde makale satışı, link değişimi, web site tanıtımı gibi işlemleri güvenle gerçekleştirebilirsiniz. Özellikle tanıtım yazısı ile sitenizin görünürlüğünü artırabilir, geniş kitlelere ulaşabilirsiniz. Ayrıca, sosyal medya uzmanlarına yönelik özel bir sosyal medya forumu ile dijital dünyada fark yaratmak isteyen herkesin buluşma noktasıyız.

Katılım sağlamak ve bilgi paylaşımında bulunmak için türkçe webmaster forumları arasında en iyisi olan platformumuzda siz de yerinizi alın!