• Webmaster forumu olarak, web geliştirme ve dijital pazarlama gibi konularda bilgi paylaşımı yapabileceğiniz webmaster sitesi ve freelancer forumu kategorilerimizle size en iyi deneyimi sunuyoruz! katılım ve kullanım tamamen Ücretsizdir!

Erdoğan ve Aliyev TEKNOFEST'te

Na

Forum Üyesi
Geçen salı günü katıldığı Ülke TV canlı yayınında rahatsızlandığı için programları iptal edilen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 4 gün sonra Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ile birlikte İstanbul Atatürk Havalimanı'nda devam eden TEKNOFEST'e katıldı.

Erdoğan, Aliyev‘in kullandığı TOGG T10X ile TEKNOFEST alanına geldi. İki lider ardından birlikte kürsüye çıkarak ziyaretçilere karanfil dağıttı.

AZERBAYCAN VE TOKİ'NİN MARAŞ'TAKİ PROJESİNİN TEMELİ ATILDI

Erdoğan, Aliyev ile sahneye çıktı. Burada yaptığı konuşmada Aliyev'in Kahramanmaraş'a bin kalıcı konut sözü verdiğini söyleyen Erdoğan, "Orada gerek okulu gerek camisiyle orada birçok konseptin içerisinde yer alan binalarla beraber Azerbaycan adeta orada şehri inşa etme kararı verdiler. Bugün bu vesile ile bunun da temelini atacağız" diye konuştu.

Ardından kürsüye çıkan Erdoğan şunları kaydetti:

* Gönül coğrafyamızın dört bir yanındaki gençlerimizi buradan bir kez daha sevgi ile selamlıyorum. Dünyanın bir numaralı havacılık , uzay ve teknoloji festivalinde sizlerle beraber olmaktan büyük bir memnuniyet duyuyorum. İstanbul'umuzun ve Türkiye'nin farklı şehirlerinden teşrif eden gençlerimize İstanbul'umuza hoş geldiniz diyorum.

* İlham Aliyev'e katılımlarından dolayı, eşleriyle birlikte bilhassa teşekkür ediyorum. Aynı şekilde Libya Başkanı kardeşime de teşekkür ediyorum. Şöhreti ülkemizin sınırlarının da ötesine taşan TEKNOFEST'in yedincisinde sizlerle birlikteyiz.

Webmaster Forumları

Webmaster forumu arayanlar için en doğru adreslerden biri olan sitemiz, geniş içerik yelpazesiyle webmaster dünyasına dair her türlü ihtiyacınıza cevap vermektedir. Xenforo destek hizmetlerimizden faydalanabilir, ücretsiz scriptler ve ücretsiz backlink olanaklarından yararlanabilirsiniz. Sitemiz ayrıca, SEO çalışmaları yapmak isteyenler için en kapsamlı SEO forumları arasında yer almaktadır.

Webmaster Forumu

Sitemizde makale satışı, link değişimi, web site tanıtımı gibi işlemleri güvenle gerçekleştirebilirsiniz. Özellikle tanıtım yazısı ile sitenizin görünürlüğünü artırabilir, geniş kitlelere ulaşabilirsiniz. Ayrıca, sosyal medya uzmanlarına yönelik özel bir sosyal medya forumu ile dijital dünyada fark yaratmak isteyen herkesin buluşma noktasıyız.

Katılım sağlamak ve bilgi paylaşımında bulunmak için türkçe webmaster forumları arasında en iyisi olan platformumuzda siz de yerinizi alın!